Egy törlésre állított (ál) profilnak az Ip címét megtudják találni, illetve utána tudnak nézni ki van mögötte?
Figyelt kérdés
a facebookról van szó.2024. jan. 22. 15:21
11/17 A kérdező kommentje:
Jézusom, te normális vagy? Úgy látom, most már mindenkinek elmegy még az a maradék esze is.
Mit tettem volna te agyament? Engem üldöz egy nem normális!
Hú....szerintem te túl sok krimit olvasol! Na jó, nem kérem több ilyen elmebeteg kommentet!
2024. jan. 22. 23:16
12/17 anonim válasza:
Hát, most inkább nem kommentelem a stílusod....
Megkaptad a korrekt választ, ez a hivatalos, ha nem hiszed el egyébként ajánlom figyelmedbe a FB Terms of Service oldalát, nyálazd át nyugodtan, az FB-re vonatkozó rész mind benne van, a rendőrség felőli rész szintén elérhető, még azt is hozzá lehet tenni, hogy 30 nap a határidő arra, hogy a vizsgálatot elvégezzék.
Innen meg a saját lelkiismeretedre bízom, hogy ki kit zaklatott, bár ahogy a 11-es kommentben " válaszoltál ", hát abból nem sok jót sejtek.
13/17 A kérdező kommentje:
Engem üldöz egy nem normális, mint említettem, és ha megvádol olyan valamivel, ami hamis, (ráadásul van 20 tanúm, ha nem több) úgy befogom perelni, mint annak a rendje!
2024. jan. 22. 23:22
14/17 A kérdező kommentje:
Bocs, csak már kivagyok kicsit akadva! És rögtön ugrok, mielőtt átgondolnám.
2024. jan. 22. 23:24
15/17 anonim válasza:
Akkor meg nincs min aggódni, ha feljelent, megkapja a rendőrség az adatokat, és ha látják alaptalan, akkor lehet utána perelni, mivel úgy is kapsz róla hivatalos levelet, akár még idézést is, ott mindössze annyi lesz a különbség, hogy tanúként vagy gyanusítottként hivatkozva idéznek.
16/17 anonim válasza:
Ha meg úgy van utána rágalmazásért lehet perelni, a feljelentő meg fizetheti a nyomozás költségeit.
17/17 anonim válasza:
Ja meg ami fontos: Ha zaklatás volt úgy a vége az lesz, hogy az összegyűjtött nyomozási adatokat összeszedik és utána polgári peres eljárást lehet indítani viszont amennyiben fenyegetés is elhangzott úgy a végén mindenképp bíróságra kerül, ott meg valószínűleg pénzbüntetés vagy felfüggesztett a vége ha nincs priusz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!