Miért nem tudok már hetek óta belépni az ügyfélkapuba?
Figyelt kérdés
Mindig valami 404-es hibát ír ki, s egyszerűen nem tudom már, hogy mit csináljak. Tipp esetleg valakinek?jan. 22. 11:36
11/27 anonim válasza:
Egy csaló küldte a levelet. A csaló weboldalát már letiltották hogy ne tudja ellopni az adataidat..
12/27 A kérdező kommentje:
Nem csaló volt, az email, ahonnan küldték: ertesites@kozpontirendszer.gov.hu
jan. 26. 18:25
13/27 anonim válasza:
Nálam is ez a probléma. Már napok óta próbalkozok és nekem is vagy azt írja ki, hogy 404-as hiba vagy meg azt, hogy sikertelen bejelentkezés és csináljak új jelszót (már kb. 5x változtattam és úgy se fogadta el) Már próbáltam többször hívni őket, de persze mindig "foglalt".
14/27 anonim válasza:
Most próbáltam. Elsőre bejelentkezett. Nincs reklámblokkolóm.
15/27 A kérdező kommentje:
Hogy sikerült végül akkor belépned?
jan. 27. 16:32
16/27 anonim válasza:
13-as vagyok
Ma sikerült. Nálam az volt a probléma, hogy a QR kódot a telefonom kamerájával olvastam be és nem tudtam hova mentette el. Aztán a mentett jelszavaknál, az ügyfélkapus jelszómra kattintva találtam meg.
17/27 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem továbbra sem sikerült még belépnem. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hátha ők tudnak majd segíteni.
febr. 1. 12:39
18/27 A kérdező kommentje:
Továbbra sem sikerül belépnem. Már jelszót változtattam, ctrl shift del-el töröltem amit kellett, újraindítottam a böngészőt, továbbra is csak a 404-es hibát írja, hihetetlen.
febr. 13. 16:42
19/27 anonim válasza:
Milyen operációs rendszert és böngészőt használtok, akik nem tudtok belépni?
20/27 anonim válasza:
#19-es vagyok, de egyébként ha olyan van emlékem szerint, akkor hiába változtatsz már jelszót, a hivataltól kell kérni újra, szóval érdemes utánajárni kizárt-e a rendszer, mert lehet nem szól.., hogy hiába csinálod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!