Mért lassú az internet?
Sziasztok! nekem itthon UPC connect box internetem van. ez a modem még onnan származik, amikor a UPC különálló cég volt.
szóval...nagyon lassú lett mostanában a netem. a netre 2 tv 1 telefon wifin és 2 gép kábelen van rá csatlakoztatva az internetre! semmi probléma nem volt vele. és nem régiben, vásároltam egy laptopot ami szintén wifin keresztül csatlakozik rá a netre.
de az egész internet be lassult!! weboldalak lassan nyílnak meg! játékokban nagyon magas a ping érték stb.
és minden eszközt le csatlakoztattam úgy, hogy csak a fő gép használta az internetet. szóval 1 gép semmi más.
de ugyan olyan lassú maradt. a lan kábel vadonatúj koax kábel szintén igy végkép ki fogytam az ötletekből! habár a faluban, oszlopokra valamilyen új kábelt húztak! lehet ott rontottak el valamit? nem tudom már komolyan.
Futtass sebességtesztet (2-3 napig több időpontban), pl.:
Ha az eredmény a netcsomagodhoz tartozó garantált minimum alá esik, akkor jelentsd be az ügyfélszolgálaton, - kijönnek és megvizsgálják.
Lehet, hogy kicserélik az eszközt is.
a letöltésem 45Mbps. 60GB játékot töltöttem le az előbb 30 perc alatt.
és ez a érdekes, hogy ilyen volt akkor is mikor normálisan működött. a letöltésemmel semmi gond! csak maga a internetezés lassú nagyon.
de nem tudom egyáltalán vonatkoznak-e jogszabályok a válaszidőre a szerződésben.
és ha nem vonatkoznak? akkor is helyre hozzák a hibát nem? ha panaszt teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!