Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lassú internet?

Lassú internet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! nekem egy Upc connect box 500-as net van itthon!

amire 3 tv 2 gép 3 telefon van csatlakoztatva amit még jól el bírt. de lett egy 4-ik tv a lakásban! és már az internetem, nehezen birkózik meg vele! videok meg álnak a weboldalak a gépeken lassabban nyílnak meg káosz az egész!

nagyobb csomag választása nélkül, meg lehet oldani hogy jobb legyen ez az egész? routeren gondolkodtam hogy talán ez megoldás lehet! vagy nem tudom :/... mert úgy tudom hogy a routerel csak a wifi jelet tudod jobban szétosztani a lakásban vele. vagy tévedek?

2023. szept. 17. 16:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szolgáltatói eszköz bridge módba teszed és veszel egy normális saját routert.

[link]

2023. szept. 17. 18:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Réz vagy optika? Réz pl alapból nem " szereti " mikor egyszerre sok le és felfelé haladó szál megy rajta.
2023. szept. 17. 20:43
 3/16 A kérdező kommentje:

Szolgáltatói eszköz bridge módba teszed

nem tudom ezt hogyan kell meg csinálni sorry :/

Réz vagy optika? fogalmam sincs :D nem nagyon értek az ilyesmihez.

2023. szept. 17. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Sima telefonkábelen, azon a " laposon " megy be az internet, vagy egy kör keresztmetszetű kis vékony kábelen?
2023. szept. 17. 21:25
 5/16 A kérdező kommentje:
kör keresztmetszetű kis vékony kábel
2023. szept. 18. 16:04
 6/16 A kérdező kommentje:
habár ha onnan nézzünk, nem olyan vékony az.
2023. szept. 18. 16:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Optikai lesz, akkor nem ez okozza a gondot, elhet akkor tényleg a router ami a szűk keresztmetszet.
2023. szept. 18. 18:47
 8/16 anonim ***** válasza:

Kinek mi a vékony. Lehet koax is. :D

Melyikre hasonlít?

[link]

[link]

2023. szept. 18. 18:55
 9/16 A kérdező kommentje:
2-ik :D
2023. szept. 20. 15:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Na hát azon végképp nem csoda, alapvetően rosszabb mint a telefonkábel.
2023. szept. 20. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.