Miért lassú a letöltés?
Sziasztok!
Pár napja kötötték be nálunk a Telekom internetet a Vodafone helyett.
2000/1000 Mit/s-es a net, amire váltottunk, mégis a torrent kliens 321 B/S - sel tölt le. A port nyitva van. Seeder is van több száz, nem hiszem, hogy senkitől sem tudnék gyorsabban tölteni.
Így most konkrétan sokkal lassabb a letöltés, mint mikor a Vodafone-nál volt az 500 Mbit-es net.
Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mégis miért ilyen lassú a letöltés? És hogy hogy lehetne megjavítani?
Tölts le egy nagy fájlt a netről, és ott a böngészőben mekkora a sebesség. Pl [link]
Ha ez van, felhívod őket, gondolom megoldják.
Erre gondoltam én is, hogy máshol rendben van-e a letöltési sebesség, csak hogy zárjuk ki, hogy esetleg a nettel van a gond.
Torrent kliens melyik?
Sziasztok!
Bocsánat a késői válaszért.
Letöltöttem a netről, amit írtatok, a legmagasabb érték 13MB/s volt.
A speedteszt alapján a letöltés 344.88 Mbps, a feltöltés 238,42 Mbps.
Qbittorrent klienst használok, de ott csak pár Kib/s-ben tölt le, néha felugrik már 1-5 Mbps-re, de általában pár Kib/s
:(
Több torrent oldalról is próbáltam letölteni, mindenhol lassan jön le, pedig van, ahol több ezer seeder van.
Igen, nyitva van, legalábbis a neten elérhető oldalaknál, ha beirom, akkor azt írta, hogy az adott port nyitva van. Meg tölt is vissza ugyanúgy pár KiB/s-sel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!