Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyon lassú a wifi, mi lehet...

Nagyon lassú a wifi, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Wifi problémám van. Sajnos nálunk csak egy szolgáltató elérhető jelenleg ami elég gyenge internetet tud szolgáltatni (30mbps) de valamiért a gépemen a wifi ezt a szintet sem üti meg. A wifi-re a gépembe csatlakoztatott adapterrel (tp-link wn821n) kapcsolódok és valamiért iszonyatosan lassú a net. Tudom tudom ne várjak sokat a wifitől és ilyen gyenge sávszélességtől de konkrétan sokszor még a böngészőben is sok idő mire betölt az oldal. A telefonom is mértem a sebességet ott minden jó.

A router beállításaival lehet probléma, esetleg valami a gépemen nem jó?

2023. okt. 20. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:

A 30Mbps net az valójában 95/25 ha nem vagy 1-200m nél távolabb az utcai dobozkától (dslam) és újrakötötted ~5 éven belül a szerződést és vdsl modemed van.

A wifi az ilyen, gyorsasághoz vezetéket használj.

2023. okt. 20. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:

#1-es válaszoló:

A 30Mbit/s lenne elvileg a max letöltési sebesség viszont amíg telón megvan ebből 20 addig gépen csak 2-3 és ezt nem értem hogy miért.

2023. okt. 20. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
A "gép" vezetéken csatlakozik?
2023. okt. 20. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:
WiFi-n keresztül csatlakozik egy adapter segítségével.
2023. okt. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!