Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ilyen internet...

Lacika0131 kérdése:

Miért van ilyen internet problémám?

Figyelt kérdés
Nos az a gond, hogy nekem vezetékes wifim van, 500 mbps-es UPC csomagom, de mostanában valamiért az van hogy 5mbps-el tölt le és hogy 80as ms-em van játékokba és ha megnyitom az internetet akkor felmegy 500-1000-re is. Eddig maximum 30as msem volt és a letöltésem is meghaladta mindig a 300mbpst. Megpróbáltam telefonnal és hasonló eredmény jött ki, amit nem értek mert géppel, vezetékesen vagyok, telefonnal pedig a wifin.

2020. jún. 1. 23:39
 1/2 anonim ***** válasza:

1. húzd ki a modemet éjszakára, reggel dugd vissza, hátha segt.

2. hívd fel az ügyfélszolgálatot, mert lehet ők toltak el valamit. Haveromnál valamit állítgattak és hasonló volt a problémája. Felhívta őket, és megcsinálták neki távolról

2020. jún. 1. 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Vezetékes Wfifi nincs. Max a routerből van ethernet kábellel bekötve a géped. Namost, ha a router ethernet portja is és a géped is gigabites, a kábel meg legalább CAT5e típusú, akkor mennie kellene az 500Mbit-nek. Ha nagy a ping és lassú a letöltés, az vagy szolgáltatói hiba, vagy túl távoli a szerver, vagy van valami malware a gépeden, ami visszafogja.
2020. jún. 2. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!