Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 2 routerrel már megszívtam...

2 routerrel már megszívtam (sim kártyás) ez után milyet vegyek?

Figyelt kérdés
először vettem egy tp-link mr6400- at és folyton ledobált és elment a net rengeteg beállítás kipróbáltam, később úgy döntöttem veszek egy újabbat (tp-link archer 200) az tuti jó lesz tud 5ghz-es fifit is stb, úgyan az volt a probléma. És most muszáj egy harmadik sim foglalatos routert is vennem, de mostmár inkább segítséghez fordulok. A TRICONNECT nevű cégtől van a sim kártya telenoros (tehát csak sim kártya foglalatos router jöhet szóba) és nem a szolgáltatóval van a gond. 60 ezer forint kidobása után tényleg nagyon nagy segítségre van szükségem.

2020. máj. 5. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
60%
Látni kéne, hogy miért dobál le. Nézted a router logfájlt? Abból szépen kiderül, hogy miért dobál le. Meg nem véletlenül van egy halom diagnosztikai adat a legtöbb routerben. Meg kell nézni, hogy melyik oldal dob le a SIM vagy a Wifi, és meg kell nézni az okot. Nekem rendkívül furcsa a leírásod.
2020. máj. 5. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Néztem, és 2 indok van minden alkalommal: unknow failure vagy nem tud fogni megbízható 3 vagy 4G-t pedig, ha van internet akkor 75 százalékos a térerő :/
2020. máj. 6. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!