Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mely weboldalra tudnék kozzé...

Mely weboldalra tudnék kozzé tenni egy kedvezményes dolgot?...

Figyelt kérdés

Tehát az van, hogy a TIER elektromos roller szolgáltatást meglehetősen sokat használom és az alkalmazásban van egy olyan lehetőség, hogyha meghívok egy embert, akkor az 5 következő utazást ő is és én is 50%-os kedvezménnyel tehetjük meg.

Nekem viszont nincsenek ismerőseim, akik körében ezt terjeszteni tudnám. Tehát az lenne a kérdésem felétek, hogy hol, hogyan tudnék embereket elérni erre? (Facebook csoportokban nem igen szeretnék ezzel próbálkozni, mivel úgymond névtelenül (nem valós néven) vagyok fent, és még fénykép és múlt sincs rólam. Ilyen felhasználókat pedig gyakran csatlakozni sem engednek csoportokba.)

2023. dec. 27. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pl. ebben a fórumcsoportban (regisztráció után) [link] megfogalmazhatsz egy ilyen ajánlatot, vagy a TIER roller alkalmazásboltjában a véleményeknél.
2023. dec. 27. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gondolatot!
2023. dec. 29. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Esetleg más valakinek is van még ötlete?

((Még nem tettem közzé, mert nagyon kevés internetem volt. A napokban közzé teszem.))

jan. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!