Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek ez a weboldal...

Szerintetek ez a weboldal kamu vagy sem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik ez a kabát és jó árban van.

Ha esetleg kamu oldal akkor elmondanátok,hogy miért az?

Az oldalon van adatvédelmi szabályzat,vissza küldési lehetőség is,viszont még így is benne van a pakliban,hogy kamu.

Aki ért hozzá vagy már vásárolt az oldalról azt kérem írjon le mindent.

Köszönöm.

[link]

#kabát #kedvezmény #the north face #internetes webárúház
2023. aug. 30. 23:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

már elmondtam.

"Az oldalon van adatvédelmi szabályzat,vissza küldési lehetőség is,"

Bár a menüpont létezik, de tartalmilag nem állja meg helyét. Magyartalan, nem tartalmazza azokat a kötelező formai elemeket, amiket egy rendes adatvédelmi szabályzatnak tartalmaznia kell.

2023. aug. 30. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kamu. Már az adatvédelmi szabályzaton is látszik, nincs olyan normális weboldal ahol minden szót nagybetűvel kezdenének.

Amúgy ha megnézed akkor a rólunk pont alatt konkrétan semmi számodra hasznos infót sem adnak. Egyedül a tárhely szolgáltató van feltüntetve, de ez számodra lényegtelen. Nincs ott, hogy milyen cég így nem tudod ellenőrizni őket. Amúgy ha megnézed az adatvédelmi szabályzatban is elkerülik, hogy megmevezzék magukat, végig szolgáltatóként hivatkoznak magukra. Normális esetben az elején szerepel a cégnév és mellé írják, hogy továbbiakban szolgáltató (ezzel elkerülve, hogy minden pontnál le kelljen írni a teljes cégnevet)

2023. aug. 30. 23:25
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget. Ezek szerint akkor a The North face-nek nem létezik magyar weboldala így külföldről kell rendelni?

Hirtelen most nem jut eszembe egy weboldal aminek van magyar megfelelőlője így Magyarországon meg lehet rendelni és nem külföldről kell várni a csomagot. Remélem érthetően írtam le és tudod,hogy mire gondolok.

2023. aug. 30. 23:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Illetve utána néztem,hogy honnan lehet tudni,hogy kamu weboldal vagy sem és írták,hogy ha van egy lakat a legelején akkor biztonságos és ennél a weboldalnál van lakat és írja is,hogy biztonságos. Viszont kíváncsi voltam hogy nektek mi a véleményetek erről.
2023. aug. 30. 23:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"utána néztem,hogy honnan lehet tudni,hogy kamu weboldal vagy sem és írták,hogy ha van egy lakat a legelején akkor biztonságos"

A "lakat" csak azt mutatja hogy a weboldalt egy olyan webszerver szolgálja ki, ami a webszerver és a te webböngésződ közötti kapcsolatot titkosítja. Az nem biztosíték arra, hogy a weboldalon levő webáruház ne legyen kamu.

"Ezek szerint akkor a The North face-nek nem létezik magyar weboldala így külföldről kell rendelni?"

Vannak magyar sportáruházak nézz szét ott. Például:

- [link]

- [link]

- [link]

2023. aug. 30. 23:46
 6/12 A kérdező kommentje:

file:///F:/bandicam%202023-08-30%2023-49-55-637.jpg

A google szerint is biztonságos

2023. aug. 30. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nálam nincs lakat. Azonnal problémákra hívja fel a figyelmem a böngésző.
2023. aug. 31. 01:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
About You, Zalando, Modivo, Answear stb, mind megbízható, Mountex-ben próbálni is tudsz, bár előbbi oldalaknál is ingyen visszaküldheted, ha nem jó és kis szerencsével ki lehet fogni akár 70%-os akciót is. A Remix is jó, első vásárlásodra 40% van, még az akciós ruhákra is, így vettem 12 ezerért 150 ezer forintos, címkés kabátot.
2023. aug. 31. 07:37
 9/12 A kérdező kommentje:
8-as kommentelő: Nagyon szépen köszönöm neked a kedves kommentet és,hogy ajánlottál megbízható oldalakat. :) Viszont sajnos az említett oldalakon nem találtam azt a The north face kabátot amit a kérdésemben belinkeltem. Nekem pont ugyan az a kabát kell nem pedig ahhoz hasonló. Sajnos az eredeti the north face oldalon vagy 150.000ft-ba kerül én meg örülnék ha más oldalon kitudnám fogni jóval olcsóbban ugyan azt a kabátot.
2023. aug. 31. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kamu oldalról akkor se rendelj. A [márkanév]-hu.com gyanús (minden más esetben is, ahol az ország neve benne van a domain-ben), ahogy az összes többi része az oldalnak is átverésre utal. Többek között ha egy 150 ezres terméket neked mélyen áron alul akarnak eladni, ott már biztos hogy hamisítványt kapsz, vagy semmit.
2023. aug. 31. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!