Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek ez a weboldal...

Szerintetek ez a weboldal kamu vagy sem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik ez a kabát és jó árban van.

Ha esetleg kamu oldal akkor elmondanátok,hogy miért az?

Az oldalon van adatvédelmi szabályzat,vissza küldési lehetőség is,viszont még így is benne van a pakliban,hogy kamu.

Aki ért hozzá vagy már vásárolt az oldalról azt kérem írjon le mindent.

Köszönöm.

[link]

#kabát #kedvezmény #the north face #internetes webárúház
2023. aug. 30. 23:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én böngészőm meg se nyitja.:O Ha van adó és cégjegyzék, ill. telefonszám, normális ügyfélszoglálat elérhetőség, nem csak egyoldalú üzenetküldési lehetőség az oldalukon, akkor megbízható egy oldal, de ha valami nagyon olcsó a többi oldalhoz képest, ott érdemes gyanakodni.
2023. aug. 31. 12:28
 12/12 A kérdező kommentje:
10-es: nekem is ez tűnt fel,hogy 100 ezer helyett 30.000ft és inkább kiírtam a gyakori kérdések oldalra hogy ez valóban igaz vagy kamu. Gondolkoztam,hogy paypalon keresztül veszem meg és ha hamis akkor a pénzt vissza küldi a paypal. De így már biztos nem veszem meg. Pedig nagyon tetszik a kabát de jelenleg 100 ezret nem adok ki érte és majd csak akkor ha sokat megyek hegyet mászni mert akkor megérné az árát.
2023. aug. 31. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!