Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kikoto.net megbízható oldal?...

Kikoto.net megbízható oldal? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 4. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Már a neve alapján is kamu! .net-es oldalak alapból bukók!
2023. ápr. 4. 09:17
 2/5 anonim válasza:

Én szoktam nézegetni az oldalt, már rendeltem is általuk ajánlott terméket. Egesz jó kedvezményt kaptam rá, ez volt a döntő számomra.

A lap gyakorlatilag csak egy termékajánló, ami a kedvezményeket szedi össze. Használd bátran.

Az hogy .netes oldal semmit nem jelent

2023. ápr. 4. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Összességében nincs vele probléma. Korrekten írja a láblécben, hogy nem vállal felelősséget, a termékek megrendelése előtt végezz saját kutatómunkát.

Ez az oldal maga nem webshop, csak egy affiliate linkekkel operáló oldal.

Minden egyes cikkben ott van a link, hogy "itt rendelheted meg" és szépen átvisz a hivatalos Banggood webshopra és ott rendeled meg magadnak.

Szóval nincs miben "megbízhatónak" lennie igazából. Viszont felesleges. Sokkal egyszerűbb akkor már közvetlenül a Banggood-ot böngészni, mert nagy valószínűséggel ugyanazt a terméket megtalálod olcsóbban is.

Ha mindenféleképpen kell hozzá neked egy magyar nyelvű alaplöket, akkor a legjobb ilyen oldal a rendeljkinait.hu .

Ők egy gyűjtőoldal, akik összeszedték a jópár "kínai" webshopot, objektíven kiértékelgették, hogy melyik milyen szempontból jó/biztonságos, van egy listájuk a kifejezetten megbízhatatlan/kamu magyar oldalakról is, kuponkódokat gyűjtögetnek, tesztelnek (képekkel, néha videókkal), stb.

2023. ápr. 4. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:

A kikoto.net nem árul semmit.

Egy Heves vármegyei magyarországi magánszemély regisztrálta be:

[link]

maga az oldal egy magyar hoszting cégtől van kiszolgálva:

[link]

A Banggood kínai webáruház termékeit promotálja magyarul.

2023. ápr. 4. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ahogy én látom igazából csak szelektálják az aktuális akciókat, valóban nem webshop, és nincs rajta annyi gagyi sem, mint a rendelkinait-on.

Azért született a kérdés, mert ha rákeresek egyes termékekre közvetlenül a banggood-on, akkor drágább, mint ezzel a linkkel a legtöbb, illetve a promóciós kódok is jóval olcsóbbá teszik a cuccokat.

Az érdekelt, hogy ezek a termékek ugyan úgy megjönnek-e.

De felbátorodva a 2-es kommenten, kipróbálom én is, majd jelzek ha megjött a cucc, és hogy milyen a minőség.

Köszönöm a válaszokat!

2023. ápr. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!