Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem megy a seed?

Miért nem megy a seed?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el az egész torrentezést, szoval elég amatőr vagyok de amennyire tudtam utána jártam. A promlémám a következő: µTorrent-et használok, és a HunTorrent oldalról töltöttem le nemrég több könyvet. 32 órás seedet szabtak meg de az oldal azt írta hogy hogy lehet több részletben csak legyen meg 30 napon belül. Ez nekem jó mert csak esténként vagyok net közelben 4-5 órát. Pár napig nem is volt gáz, seedelt normálisan viszont most a Torrent "állományok hiányoznak a feladathoz" hibaüzenetet ír ki és a legtöbb fájnál nem seedel. De van pár amit tölt vissza normálisan. Mi lehet a baj?

2023. dec. 5. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Lopásban nem tudunk segíteni.
2023. dec. 5. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
1# Ez aztán az értelmes válasz, Bödön kölyke...
2023. dec. 5. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"állományok hiányoznak a feladathoz"

Tehát valami történt a fájlokkal. Törölted, áthelyezted, átnevezted, vírusirtó törölte stb.

2023. dec. 5. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Addig ne nyúlj a fájlokhoz, míg a seedkötelezettség tart. A seedelés nem csak annyi, hogy fut egy program, hanem a hozzá tartozó fájloknak elérhetőnek kell maradnia a letöltés mappájában, mert csak akkor tudsz megosztani egy lehetséges letöltőnek, ha van mit.

Ahogy írták is, valamilyen módosítás történt a fájlokkal, és a program ezért nem találja. Állítsd vissza ugyanabba a mappába ugyanazzal a névvel, nyomj rá egy kényszerített újraellenőrzést, és ezután folytatja a seedelést. Ha törölted azóta a fájlokat, újra le kell tölteni.

2023. dec. 5. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:

#1 Akkor légyszi áruld el nekem, hogy honnan tudom MEGVENNI a "Marslakó a mostohám" című filmet csak a példa kedvéért?

Csak mert hiába van HBO-MAX -om és NETFLIX-em, ezeken NINCS fent!

És még nagyon sok film van, amit jó lenne megnézni, de sehol nincs fent.

Ezeknél marad a torrent.

2023. dec. 6. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!