Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A leechelt torrenteknél...

A leechelt torrenteknél (HunTorrent) is vissza kell „seedelni”?

Figyelt kérdés

Tudom, ki használja a HunTorrentet? (Én, mert nincsen meghívóm az nCore-ra :) )

Na de a lényeg az, hogy jelenleg van 11 torrent amit seedelek, 4-et pedig nem töltöttem le teljesen, tehát kiírja felül a zöld és a piros nyílnál, hogy hány torrentet seedelek meg leechelek; a tartozásnál csak azokat jelzi ki, amelyeket teljesen letöltöttem.

Az lenne a kérdésem, hogy a leechelt torrenteket ugyanúgy vissza kell „seedelni”, mintha letöltöttem volna az egész fájlt?

(Csak érdekel, mert amúgy mindent bennhagyok a kliensben.)

2023. szept. 24. 16:43
 1/4 A kérdező kommentje:
csak mert nem akarok még letölteni további 60 GB-nyi sorozatot, hogy vissza tudjam seedelni, ha csak 1 rész kellett.
2023. szept. 24. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Ha nincs a seedkötelezettek között, akkor feltehetően nem is kötelező visszatölteni, mert még nincs 'mit'. A szabályzatot nézd meg, mit írnak róla. Ha nincs a tartozások között, nehéz lenne számon kérni rajtad.

nC-n például úgy van, hogy ha letöltöttél belőle 200 megát, vagy 5%-ot, akkor nem számít hogy nem fejezted be, már seedkötelezett lesz belőle. Tehát létezik ilyen szabály is. De akkor be is kerül a listába, és számolja hogy mennyi van még belőle, ebből látod, hogy ott seedelni kell (vagyis tovább leechelni).

2023. szept. 24. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően ha nemcsak a "sample" filet töltötted le akkor vissza kell seedelni. Persze azon oldalt nem ismerem. De még plusz dolgot biztos nem KELL letöltened.
2023. szept. 24. 18:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, rendben. A 7 évados sorozatból 1 epizódot töltöttem le. Köszönöm a gyors válaszokat.
2023. szept. 24. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!