Samsung T7 2TB -ot megéri megvenni seedelésre?
Mac mini M2-vel használnám, Nem tudjatok van a Mac mini 2022-emen 3.2gen csatlakozó? Szóval ki tudom használni a T7 nyújtotta előnyöket?
Seed szervekhez nem értek, Nas is bonyolult nekem, gép éjjel nappal megy Mac minit amúgy sem lehet kikapcsolni :D seedel mint a hülye nekem :D
Nem a gepet koptatják írás olvasassal hanem vennék egy 2 tb -os Samsung t7 külső SSD -t és azon raernenek pörögni a történtek.
Véleményeket tapasztalatokat szívesen fogadok. Kezdő vagyok a témában
na és ha Linux ISO-kat akar seedelni? :P
rossz az aki rosszra gondol.
Kérdező, ahogy így utánagugliztam, a legtöbb helyen azt írják, hogy ez az egyik legjobb match.
gyere ide is hisztizni
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
A kérdés kiírása nekem nem azt "sugallta".
A leereszkedő stílust meg tartstd meg magadnak. A vitát ezzel a személyeskedéssel elvesztetted. Köpjél fel, állj alá.
A NAS nem bonyolult amúgy. :)
Én mindenképp ezt javasolnám, ha csak torrenthez kell.
Igazából 40e-ért már lehet kapni használhatót. Az igaz, hogy kell bele egy HDD is, ami kb. 25e 2Tb-nál.
Ha egyedül élsz, akkor mondjuk, tényleg felesleges.
Nekem a család miatt jó, mert így mindenki hozzáfér a házban filmekhez, képekhez, zenékhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!