Krisztof kérdése:
Régebbi Samsung Tableten nem tudom telepíteni az Alkalmazásokat a Play Store-ból, Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Használtan vettem egy Samsung Galaxy Tablet 2-t (10.1”) viszont nem tudom rajta futtatni a legtöbb Applikációt, játékot, mert a Google Play Store-ban nem szerepelnek. A Play Store verziója: 25.2.22-16
Az Android verziója: 4.1.2 Ha a szoftver frissítésre kattintok akkor azt írja, hogy már telepítve vannak a legújabb frissítések. A gyorsítótárat kiürítettem, újraindítottam. Korábban azzal kezdtem hogy a gyári beállítást visszaállítottam. Lehet hogy azért csinálja ezt mert ez egy régi típus és nem lehet rajta futtatni a frissebb Androidot, Google Play Store-t ? Mit tanácsoltok? Köszönöm
2023. okt. 4. 23:55
1/4 anonim válasza:
Túl régi az android verzió.
Olyan mintha win98-ra akarnál win10-re írt játékot telepíteni. A store fel sem sorolja a nem kompatibilis programokat.
2/4 anonim válasza:
Kitől vetted ezt a tabletet, a honfoglalóktól? Őskövület Android van rajta. Manapság a legtöbb fejlesztő a 8-as Androidot írja elő alapkövetelménynek, nagy ritkán előfordul, hogy a hatost. Neked ehhez képest 4-es verziód van, ez a verzió 2012 október 9-én jelent meg, pár nap múlva 11 éves lesz.
3/4 anonim válasza:
A legtöbb Android eszközre legfeljebb egy főverzió-frissítés volt, soknál még annyi sem. Ez kb. 10 éves, 1GB RAM van benne, ami már 5 éve is kevés volt egy újabb verzióhoz, nem beszélve a gyenge processzorról. Még az Apple sem támogat ilyen régi hardvert. Azért nem kell kidobni, csak megfelelő felhasználást találni neki, sok dologra jó lehet még, ha van egy másik (újabb) is, ha más nem, képkeretnek..
4/4 anonim válasza:
Megkerülő megoldás, letöltöd direkt módon az adott app.-ot, de a 4.1-es androidra csak azzal azzal kompatibilis app-ok mennek majd fel.. Ezt megteheted simán egy windows-os pc segítségével, előbb win-re leszeded a csomagot, ami többnyire ".apk" végü. Majd usb-kábellel átmásolod a tabletre, majd ott elinditod a teleipitöt a filekezelőből. Pl. hireket olvasni jó egy régi tablet is, jegyzetelni is, zenlt hallgatni is, és mindig a hozzávaló régi app-ot töltöd le.. ami jó rá, de arra rákeresel, pl. "firefox android old" és meg lehet találni ami kell. Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!