Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan Ai chat ami jobb a...

Van olyan Ai chat ami jobb a chatgpt-nél, és ingyenesen használható?

Figyelt kérdés
Régóta használom a chatgpt-t akkor ha beszélgetni akarok, vagy csak unatkozom, vagy egy komolyabb téma iránt érdeklődöm, a problémám az, hogy sokszor a válaszok semmitmondó hülyeségek, amik helytelenek is sok esetben, és félrevezető. Ezt szeretném kiküszöbölni, egy olyan ai chat oldallal, ami megbízható válaszokat generál, és ingyenes! Nem okoz gondot ha regisztrálni kell, nagyon örülnék ha tudnátok segíteni!

2023. dec. 3. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

Egyrészt 10esnek igaza van, ezek a cuccok nem értelmes beszélgetésre vannak kitalálva, hanem emberi szintű beszélgetésre.. Azaz megérti a kérdést és koherens mondatokban válaszol rá. Az, hogy mit mond, az másodlagos.

Viszont amire neked szükséged van, azt úgy hívják, hogy emberi társaság. olyna dolgot vársz el az AI chattől amire mások a barátaikat szokták "használni".

És meglepő módon az AI chat nyomába sem ér egy emberi beszélgetésnek.

2023. dec. 4. 07:48
 12/21 A kérdező kommentje:
#11 Honnan tudod te ennyiből, hogy nekem mire van szükségem? :D Jó, nincs jobb Ai chatbot, ennyi ezt akkor túltárgyaltuk, majd előfizetek a GPT 4-re, ha lesz pénzem.
2023. dec. 4. 08:01
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

12

"beszélgetni akarok, unatkozom, komolyabb téma iránt érdkelődöm" és a gond az, hogy "av álaszok semmitmondók".

Magyarul az igényeid:

-beszélgenti akarsz

-unaloműzés, jó időtöltés

-egy téma komolyabb megvitatása

Erre a chatbotok alkalmatlanok. Mármint unaloműzésre alkalmas, de arra a Cleverbot is. És ezen célokra a fizetős ChatGPT sem lesz jó.

Valójában egy ecel táblával beszélgetsz. "beszélgetsz". Ő lefordítja a modnataidat keresőmotoros kulcsszavakra és kikeresi helyetted, aztán mondatb aönti. Mintha a Google találatok egés zmondatba lennének helyezve. De ninc svéleménye, nincs gondolata, nincs ötlete, nincs kreativitása és bizony még a humora is elég gyatra. Márpedig egy beszélgetéshez ezek kellenek.

A ChatGPT annyit tud, hogy 3+2=5, csak ezt mondatba tudja foglalni.

2023. dec. 4. 08:19
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 Én értem a mondandód szakmai részét, ellenben nekem különös, hogy a kérdésem 1 mondata alapján leszel pszichológus. De lezártuk a témát mondom, mindenkinek köszönöm a válaszokat, ennyi volt, amit szerettem volna, megtudtam, erre van ez a weboldal, nem kell túlgondolni.
2023. dec. 4. 08:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

FÉlreértesz, nem pszichológus akartam lenni, puszán annyit mondtam, hogy érdemi beszélgetést nem fogsz tudni elérni chatbotnál, mert egyszerűen a technológia mai állása szerint alkalmatlan rá. A legfejlettebb chatbot is.

Nem állítok semmit a barátaidról, szociális dolgaidról, csak hát azt írtad, hogy beszélgetni meg érdemi témakitárgyalást szeretnél, de na, erre alkalmatlan a mai legfejlettebb is, de még kilátásban sincs olyan ami alkalmas lesz erre.

2023. dec. 4. 09:15
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 a kérdező olyan társaságot akar aki egyetért vele. :D erre a prosti a legjobb.
2023. dec. 4. 10:05
 17/21 anonim ***** válasza:

De neki meg Ai-ra sincs oenze, nemhogy prostira.

Martin, te vagy az?

2023. dec. 4. 11:19
 18/21 anonim válasza:

9# igen ez a "beragad a lemez" teljesen így van!

Mond valami udvarias sajnálkozást vagy valami lüke bevezetőt, aztán egy lényegtelen semmiséget. Ha ki akarnám bontani a témát, akkor már csak ismételgeti magát.

2023. dec. 5. 13:53
 19/21 anonim válasza:
Én is akartam vele beszélgetni de nem tudtam és a pofámba mondta hogy a barátom se lesz mert ő egy gép.
2023. dec. 5. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért nem tudtál?
2023. dec. 5. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!