Van olyan Ai chat ami jobb a chatgpt-nél, és ingyenesen használható?
"BingAI is?"
Az is az openai gpt modelljét használja...
Szerintem a Bing AI is rosszabb, mint a ChatGPT. Hiába épül mostmár GPT-4-re, a modellre épülő rendszerben vannak hibák. Egyrészt ugye sok kérdésre nem válaszol értelmesen, előfordul, hogy nem is a kérdésre válaszol, másrészt gyorsítótárazik. Vagyis számára hasonló értelmű kérdésre ugyanazt a választ fogja visszaadni azonos beszélgetésben. Elég gyakori, hogy "beragad a lemez" és csak ugyanazt ismételgeti. Harmadrészt ami nekem nagyon hiányzik az a válaszok újragenerálása. Mind a ChatGPT, mint a Google Bard lehetővé teszi a Bing AI-nál, meg az van, amit kaptál, onnantól akár jó volt, akár nem, arra meg a beszélgetés, amit az AI válaszol. Továbbá nekem nagyon nem tetszik, hogy le tudja tiltani a beszélgetést. Biztosan megvolt rá az oka a Microsoft-nak, hogy beépítette a rendszerbe, de időnként az AI "nem szeretné tovább folytatni a beszélgetést". Olyan is volt már, hogy feltettem egy kérdést, másra válaszolt, én jeleztem és már a második válaszban "sajnálom, úgy látom, hogy nem tudok segíteni, így nem szeretném folytatni a beszélgetést..." és egyszerűen letiltotta a rendszer a chat-et.
Egyébként a nyelvi modellek általános "hibája", hogy nem értelmezik a bemenetet, hanem a szavakra reflektálnak. Ezért tanítják már a prompt engineer-inget, mert a mai modelleknél ennyire függ a bemenettől a kapott válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!