Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik MAGYAR e-mail szolgálta...

Melyik MAGYAR e-mail szolgáltató a legjobb?

Figyelt kérdés

Január 31-én megszűnik az a szolgáltató, ahol most vagyok.

(Ne a Gmail szolgáltatót ajánlgassátok, mert az a Google tulajdona, nem magyar!)

2023. nov. 28. 13:47
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

"Éppen ez a kérdésem lényege"

Arra meg már kaptál választ.

2023. dec. 4. 12:08
 22/42 anonim ***** válasza:
58%
Jahjj, 14-es okostóni. Van némi tapasztalatom azzal kapcsolatban hogy mihez férnek hozzá a magyar hatóságok és mihez nem, és nem kell hogy bűnöző legyél hogy szkenneljék az emaileket pont úgy, mint a yahoo, aol és társai csak ott az NSA gyűjti az adatokat. De mivel én személy szerint úgy gondolom hogy az összes email amit kapok vagy küldök privát, senki másnak nincs joga olvasni. Protonmail talán az egyetlen ami megfelel ennek a követelménynek. Az ingyen email szolgáltatások egy részét a fizetős ügyfelek fizetik, nem kell feltétlentől terméknek lenni. Az ingyenes ügyfelekből lesznek a fizetős ügyfelek, ha elégedettek a szolgáltatással.
2023. dec. 6. 12:17
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

"Van némi tapasztalatom azzal kapcsolatban hogy mihez férnek hozzá a magyar hatóságok és mihez nem, és nem kell hogy bűnöző legyél hogy szkenneljék az emaileket pont úgy, mint a yahoo, aol és társai csak ott az NSA gyűjti az adatokat. "

Nem, ezek szerint nincsen.

Az adatvédelmi törvények - legalábbis Európában - szigorúak.

Ha dolgoztál volna Internet vagy hoszting szolgáltatónál - amit erősen kétlek - és ismernéd az Eht-t (2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről), illetve a GDPR-t, akkor tudhatnád, hogy a felhasználói adatokat védeni kell (a szolgáltató nem nézhet bele az ügyfelei levelezésébe, azokat nem használhatja fel, mert azzal adatvédelmi törvényeket sértene; másrészt nincs rá kapacitása); illetve ismernéd az eljárásrendet, hogy hogyan kérhetnek ki adatokat (nem úgy, hogy Kiss János hírszerző hadnagy belép a TeraNET Távközlési Szolgáltató Bt. szerverébe és letölti az összes leveleket, majd átolvassa Mari néni összes levelét; ehhez bírósági végzés kell, amihez meg nyomós indok).

2023. dec. 6. 12:50
 24/42 anonim ***** válasza:

#22 "Protonmail talán az egyetlen ami megfelel ennek"

Annak felel csak meg hogy hozzá nem értőknek redy-to-use módszerrel készen kínálja azt amit a gmail is nyújt Mailvelope vagy bármi más GPG bővítménnyel manuálisan generálva.

Sőt a Protonmail kevésbé biztonságos mert a privát kulcsod nem nálad van hanem egy távoli szerveren és csak a jelszavad akadályozza a hatóságot hogy elolvassa az összes leveled észrevétlenül.

2023. dec. 6. 14:51
 25/42 anonim ***** válasza:
23, Szerintem ez nem így van. Nyilván összeesküvés elmélet, de biztos, hogy figyelik az embereket. Biztos, hogy nem egyenként hanem már algoritmusok figyelik és szűrik a levelezéseket és kiszűrik a gyanús elemeket. A titkosszolgálat nem dísznek van.
2023. dec. 6. 17:11
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

#25: De, ez így van (távközlési szektorban dolgoztam évekig).

A titkosszolgálat - legalábbis normális országokban - nem figyeli az egyszeri honpolgár minden privát tevékenységét - pláne egy kis országban - hisz kapacitása sincs rá (az adatvédelmi botrányról ne is beszéljünk).

Sokkal egyszerűbb a nyílt források (OSINT) megfigyelése - pláne a "közösségi" oldalak korszakában (egy egykori Securitate, Stasi vagy a BM III/III-as Csoportfőnöksége csak álmodozhatott ilyen önkéntes adatszolgáltatásról) - illetve a közterületek felügyelete. A lelkes állampolgárokról, besúgókról nem is beszélve.

2023. dec. 6. 17:53
 27/42 anonim ***** válasza:
2023. dec. 16. 19:34
 28/42 anonim ***** válasza:
52%
+1 Proton mail
2023. dec. 17. 14:31
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

28

Ezt írják: "We are headquartered in Geneva, Switzerland, with offices in Zurich, Skopje, Taipei, Vilnius, and Prague."

Honnan veszed hogy MAGYAR...?

2023. dec. 17. 15:05
 30/42 anonim ***** válasza:
ezzel én is tisztában vagyok, a szolgáltatásuk jó, nem vagyunk elárasztva magyar email szolgáltatókkal.
2023. dec. 17. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!