Melyik a legjobb és megbízhatóbb magyar E-mail szolgáltató?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy soha ne legyen problémája és külföldről is megjöjjön minden e-mail...2010. nov. 10. 13:00
1/6 anonim válasza:
szerintem a gmail a legjobb ilyen szempontból. Magyar nyelvű, gmail.com
2/6 anonim válasza:
magyar származásban nincs megfelelő.
gmail a legjobb ez tuti. utána esetleg még a yahoo meg a hotmail.
4/6 anonim válasza:
Nekem "citróm" van.Ezt szoktam meg, többek között, mert egyszerű a kezelése.Számomra hátránya a küldési - habár ott van az "óriási"-ja, és a fogadási korlát a 3 ill. az 5 MB.Gmail - szerintem - tul van bonyolitva.Freemail, többször bizonytalankodik.A többit nem ismerem, testközelből
5/6 A kérdező kommentje:
Oké a Gmailt választom!
Köszönöm mindenkinek megy is a zöld kéz...
2010. nov. 10. 14:53
6/6 anonim válasza:
Magyarok között igazából nincsen jó, a Gmail minden tekintetben a legjobb. Nem kicsi előny például, hogy az a spamszűrő amit ott beállítasz tényleg működik ellentétben a magyar oldalakéval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!