Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik MAGYAR e-mail szolgálta...

Melyik MAGYAR e-mail szolgáltató a legjobb?

Figyelt kérdés

Január 31-én megszűnik az a szolgáltató, ahol most vagyok.

(Ne a Gmail szolgáltatót ajánlgassátok, mert az a Google tulajdona, nem magyar!)

2023. nov. 28. 13:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

+1

Gmail + mailvelope böngésző bővítmény

2023. nov. 28. 16:24
 12/42 anonim ***** válasza:
50%

Van egy kettő de én egyiket se ajánlom. pl. a freemail tele van hirdetéssel, legtöbbször politikai jellegűvel. A többiről nem tudom mennyivel jobbak. Én nem nagyon bíznék bizalmas adatokat rá. Egy két weboldalon pl. el sem fogadják a magyar szolgáltatókat. Pl. Ncore.

"A Gmail és a Google csak kémkedik utánad, és kiadják azokat infókat hogy mit csinálsz"

És kinek adják ki az infókat? A csiribpusztai Pistike biztos nagyon fontos a google-nak, hogy kémkedjen utána. Inkább a magyar szolgáltatóknál tudom elképzelni hogy pl. a titkosszolgálat hozzáfér a levelezésekhez. A Google-t pont nem fogja érdekelni.

2023. nov. 28. 23:59
 13/42 anonim ***** válasza:
39%

A magyarokat messze kerüld el. 2 dolog miatt:

2. a magyar hatóságok hozzáférhetnek az összes levelezésedhez ha magyart szervert használsz.

2. megbízhatatlanok és nagy részük megszűnik vagy fizetős lesz.

Én 15 éve mail.com-ot használok problémamentesen előtte yahoo volt de az egyszer csak kizárt a rendszerből és soha többet nem tudtam belépni.

2023. dec. 3. 09:55
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

"a magyar hatóságok hozzáférhetnek az összes levelezésedhez ha magyart szervert használsz."

Egyrészt: csak akkor férnek hozzá, ha bűncselekmény gyanúja merül fel - és gyanítom, te nem vagy bűnöző, így nincs miért aggódnod.

Másrészt: a fényességes haladó nyugaton is így van (sőt, a big tech cégek által üzemeltetett szolgáltatások fel is használják a levelezésed tartalmát).

Harmadrészt: ha zavar, hogy hozzáférnek a levelezésedhez, akkor használj titkosítást - persze ezt a levelezőpartnerednek is alkalmaznia kell, de valamiért valamit.

"és nagy részük megszűnik vagy fizetős lesz."

Az "ingyenesek" szűnnek meg/lesznek fizetősek.

És miért? Mert közgazdasági alapvetés: nincs ingyenebéd, egy e-mail szolgáltatás fenntartása pénzbe kerül, így azt valahonnan elő kell állítani. Ha az ügyfél nem fizet érte, akkor valahonnan máshol kell előteremteni: például reklámokból - ahol az online reklámpiac eléggé átalakult, és a hirdetők igen nagy része főként a big tech cégek által uralt platformokat használja, nem a kisebb levelezőszolgáltatókat.

2023. dec. 3. 13:19
 15/42 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, aki konkrét szolgáltatót említett, a titkosítás nem létfontosságú, jó lesz azon az átlagos szinten is, ami alapból van az e-mail fiókokban. A lényeg a magyar szolgáltató.
2023. dec. 3. 19:41
 16/42 anonim ***** válasza:
80%

A következőben pedig az alábbiak lesznek lényegesek:

- Ez a levél miért nem jött meg?

- Ez a levél miért került spamlistára?

- Miért nem tudok xy-nak levelet küldeni?

- Miért nem működik rendesen az smtp/pop3?

- Miért lassú az egész?

- Miért nem jön értesítés levél érkezéséről?

2023. dec. 3. 19:45
 17/42 A kérdező kommentje:
Éppen ez a kérdésem lényege, hogy a magyar szolgáltatók közül melyiknél nem merülnek fel ilyen problémák.
2023. dec. 4. 00:15
 18/42 anonim ***** válasza:
19%

Megyik része szükséges hogy magyar legyen?

- az adószáma?

- a takarítőnője?

- magyar propagandája legyen?

- magyar ip címe legyen?

- magyar földön legyenek a szerverei amiket sose fogsz látni?

- magyar milliomos legyen a tulajdonosa? (az épp aktuális)

Vagy mégis mi legyen magyar rajta?

Még webmailon is választhatható magyar nyelv, ha meg email kliens programot használsz ott is.

2023. dec. 4. 00:49
 19/42 anonim ***** válasza:
18, Gondolom a .hu domain végződésre gondolt. De akkor már ha kicsit értesz hozzá veszel egy domain nevet meg tárhelyet és készítesz magadnak egy e-mail címet.
2023. dec. 4. 04:37
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Sőt vannak olyan hoszting szolgáltatók, akik kifejezetten e-mail tárhelyet is biztosítanak (persze pénzért) - például:

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

de például a Telekom is biztosít az előfizetéséhez levelezési tárhelyet:

- [link]

2023. dec. 4. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!