Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyien dőlhettek be ennek a...

Mennyien dőlhettek be ennek a kamu oldalnak?

Figyelt kérdés

[link]

Konkrétan a google ajánlja be, amikor Axel Arigato cipőkre keresel. Én nem vagyok digitális analfabéta, de nekem is kellett 1-2 perc, hogy leessen, akkor az átlagemberek milyen könnyen írhatják be a bankkártyaadataikat megörülve a jó árakat látva?

Konkrétan 70-100 ezer forintos dizájner cipők vannak 20, ezerért, de nem 1-2 van leértékelve, hanem konkrétan az összes típus.

Utána kezdtem el nézelődni a weboldalon, sem egy normális cégjegyzék leírás, sem egy normális kapcsolati menüpont. A közösségi oldalak linkejei kamuk, csak egy szimpla megosztást csinálsz vele. Innen már egyből leesett, hogy egy ordas nagy SCAM az egész.

2023. nov. 17. 23:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
Sajnos már nehéz bármit is megtalálni a neten...
2023. nov. 18. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
OTP hírdetés, 10 ezer ft jár annak, aki meghatározott napig hitelkártyájával fizet, ha elér egy 100 ezres határt, azt kifizetik neki?! De ehhez a hitelkártya és a főkártya adatait be kell írni. Mi ez, ha nem adathalászat? Egy szót se hiszek el belőle!
2023. dec. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!