Tegnap a Youtube válik fizetőssé, mától az nCore-t is csak fizetve lehet használni, mi van itt?
Ismerősnek is hasonló volt pár éve.
A sok hit'n'run miatt prémiumot kért a rendszer, bárhová is kattintott, - de a prémium csomagok táblázatánál a keresőmező még adott találatot, - és tölthette is...neki ez elég volt.
"Már az elég sokk volt tegnap, hogy a Youtube-ot csak fizetősen lehet innentől használni"
Már az első mondatod sem igaz.
Tehát összefoglalva olyan reklámblokkolót használsz, ami már évek óta nem támogatott, Ncoreon pedig felfüggesztették a fiókod inaktivitás miatt.
Mindkettő a saját hibád, nem a kapitalizmusé.
Kérdező, elég szánalmas ez a hsizti:D
A YouTubeon semmi változás nincs, pusztán megpróbálják kilökni azokat, akik csalnak. Egybétként több-kevsebb sikerrel csak, mert vannak még módszerek a reklámok blokkolására.
A YouTube nem vált fizetőssé, éppúgy ingyenes, mint 15 éve.
nCore-ról meg vszg passzivitás miatt inaktiváltak, ami a te hibád. Teljesen zavartalanul megy az oldal, én sem vagyok előfizető. Abszolút semmi teendőd nem lett volna, pusztán belépni 8 hetente. Letölteni sem kell, seedelni sem, semmi, csak simán bleépni 8 hetente.
Nem mondom, hogy én nem futottam még erre rá soha, de nem kezdtem el hisztizni, hanembeláttam, hogy balf*sz voltam és kiperkáltam azt a kemény 3.00 forintot. Azért a végtelen mennyiségű ingyen contentért bőven megéri ennyit fizetni.
De ha neked nem, javaslom ajánld fel a profilodat valakinek, aki vágyik egy nCore profilra, csak nem kap meghívót. Biztos szívesen élne a lehetőséggel.
Am YouTube prémium is családi csomagban fejenként 450 forint / fő, szóval évente nem kerül annyiba, mint az interneted havonta:D
Ncore fizetek évente 30 dollárt, a Youtube havonta fizetek 1800 ft.
Ősszintén egyiktől sem sajnálom ezt minimális összeget, reklámneteséget kapok a youtube-tól, és korlátlan filmletöltés az Ncore-nál, és a Hit'n'runo, sem kell többet agodnom.
Aki használja az Ncore, annak kötelezővé tenném, hogy éves szinten valamennyivel támogassa az oldalt.
A szervereket valamiből fent kell tartani.
18, én mondjuk a seedkötelezettség elkerülését dobnám a francba. AKár fizet, akár nem.
Mint írtad, a torrentközösségek alapvetése az, hogy egymást segítjük feltöltéssel. Enélkül egyszerűen összeomlik az egész.
Ráadásul az nCore nem kér sokat, puszátn havi 48 óra seedben állást. Régen voltak olyan feltételek (vagy itt, vag ymásik oldalon) hogy 1.0-s átlagig kell feltölteni az adott torrentet, cska utána lehet törölni. Ami lássuk be, bullshit, ha senki nem akarja letölteni, nem tudsz visszaegyenlíteni:D
48 órán át bekapcsolva tartani egyetlen hóna alatt egy gépet meg azért csak nem akkora kihívás...
De egyébként a 17es nem azt írta, hogy afelé tolná az embereket, hogy prémiumot hasnzáljanak, haem affelé, hogy támogasásk az oldalt:D
és ja... ha már akkora luxusban vagyunk, hogy ellopunk tartalmakat tök ingyen, akkor legalább azt támogatni kéne, aki ezt lehetővé teszi. Egyetlen AAA játék árból töb bmint fél évig prémium lehetsz nCore-on...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!