Ennyire rosszul áll a szénája az Ncore a netflix miatt hogy 2 millión használnak valamilyen szolgáltatást?
Vélemény? Én megértem hogy félnek a torrentezéstől, még kényelmesebb, ez a hír meglepett. én is szoktam torrentezni..
A helyzet az, hogy a szórakoztatóiparban a tartalomfogyasztási szokások elég sokat változtak. Ennek fő oka, hogy azóta megjelentek olyan szolgáltatási formák, amik 20 éve még nem léteztek. A streaming pedig legális, és kényelmes. Igen, tetszik vagy nem, de az újabb generációkban már nagyobb az igény a legalitásra. Azért nagyon félni nem kell, mindig lesznek olyan csórók, akiknek sok havi 3 ezer forint.
Ráadásul a streaming kényelmes. Nem kell előtte órákon át töltögetni, nem kell utána két éjszaka alatt járatni a gépet, hogy visszatöltsön, csak elindítod, megnézed, és kész.
Nem mondon, hogy ez mindenben tiszta előny lenne, de sok szempontból az.
Félni meg nem a Netflix fél a torrentezőktől. A jelek alapján ez pont fordítva van. :D
"Ha valaki feltesz kérdést bármiről, akkor miért letámadni a kérdezőket? "
Mert ez a tag hónapok óta rendszeresen néhány hetente megkérdezi ugyanazt csak picit módosított körítéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!