Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki mennyi időt tölt itt a...

Ki mennyi időt tölt itt a Gyakorin? És milyen célból?

Figyelt kérdés

Figyelték, méritek ezt? Akik sok időt töltötök itt, miért teszitek? Nem gondoljátok, hogy haszontalan pótcselekvés, a társasági élet káros alternatívája ez?

Sokan egyenesen függők lettek. Vajon ők szeretnének változtatni ezen?

2023. nov. 9. 03:03
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem olyan 2-3 órát töltök itt, mert élvezem.

Vannak olyan kérdések, amik felkeltik az érdeklődésemet és szeretek utánajárni.

Abban igazad van, hogy ezt jobb lenne akadémiaibb körökben művelni az internet helyett, te a tudást megszerzem így is.

2023. nov. 9. 06:33
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Napi több órát biztosan
2023. nov. 9. 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, attól függ.

Egyrészt van kérdés, aminek válaszai nekem is hasznosak, másrészt nyilván ott a kérdés, is amit felteszek. Bevallom néha a kérdés jó megfogalmazásakor jövök rá, hogy igazából mi is lehet a válasz, vagy a pontosításhoz még mi kell stb.

Sajnos nem lehet tudni, hogy a válaszok mennyire jók, még viszonylag objektív kérdésekben, pl: nyelvi kérdéseknél és lepontozásos adok-kapok a vége, így a végén a kérdező nem fogja tudni a hasznos választ.

2023. nov. 9. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
*Sajnos nem mindig lehet tudni ,
2023. nov. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!