Milyen gyakran látogatjátok az itteni "fórumot"? Milyen célból?
Én is szinte naponta, de van, hogy besokallok a sok idiótától (kérdezőtől és válaszolótól egyaránt) és olyankor nem jövök egy darabig, vagy nem ebbe a kategóriába.
Hogy miért ezt? 1. unatkozom, 2. a kutyák érdekelnek. De tényleg egyre jobban bosszantanak a hozzá nem értők, akik okosoknak képzelik magukat.
Én azért jövök, hogy begyűjtsem a napi lepontozás adagomat:D
Viccet félretéve, napi szinten olvasgatom a kérdéseket, azért, mert szeretnék minél többet tanulni a kutyákról, itt vannak hasznos dolgok, meg azért, hogy hátha tudok segíteni valakinek valamiben.
Ha kevesebb lenne a szaporítós, mi legyen a neve, alap rutin dolgok kérdések, akkor többször.
1 nap olyan 1-2 kérdés van amire érdemes válaszolni.
Legszívesebb írnék egy összefoglalót amiben megválaszolva lenne az összes ilyen 10/8 kérdés, hogy tényleg csak az érdekesek maradjanak.
Személy szerint azokat a kis történeket szeretem amiket értelmes felelős gazdatársak mesélnek el, hogy mi történt a Duna parton meg ilyesmi, és abból levonni egy tanulságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!