Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány kutyás fórumot ismersz?

Hány kutyás fórumot ismersz?

Figyelt kérdés

Melyek ezek? Miben különböznek egymástól?

Szerinted milyen témájú fórum hiányzik?

2010. dec. 24. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Hú, én nagyon sokat :)

Leginkább a kutyaiskolánk fórumát használom, de szoktam netboard-ot is olvasni, és leginkább kutyás blogokat is szoktam olvasni :-)

Most azokat, amiket szoktam olvasni, és kutyás fórumok:

[link]

[link]

Leginkább innen szoktam olvasgatni, na meg hát persze gyk :-)

Olyan fórum hiányzik, ahol egymásnak történeteket mesélhetnénk. Vannak, de nem olyanok, ahol mindenki szívesen elolvassa a másikét. Sok fórumban azt látom, hogy az egyik gazdi ír valamit, hogy az ő kutyája milyen cuki volt amikor játszott (pl) és visszaír egy másik gazdi csak azért egy másik történetet az ő kutyájáról, hogy az előzőnél jobb legyen ő. Borzasztóak..

2010. dec. 24. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos az emberek már csak ilyenek. Én olyan fórumot hiányolok, ahol ismeret anyag is van rendesen összegyűjtve.

Manapság úgy kell összevadászni a fontos ismereteket :(

Főtémának én szívesen látnám, ha a munka kerülne középpontba. Manapság nagyon kevesen használják a kutyáikat valamilyen munkára, pedig szerintem minden kutya szeret hasznos lenni. Legyen szó házőrzésről,terelésről,vadászatról, terápiás kezelésről stb Rengeteg szakmát nem tudnánk űzni nélkülük, és egyre kevesebb ember igénye munkára használni a kutyát. Ledegradálódtak házi kedvencé :(

2010. dec. 24. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
a szakmai igényes fórumok azért "hiányoznak" mert kutyát sem nevelni, sem képezni nem lehet interneten keresztül-ezt minden hozzáértő tudja:)))
2010. dec. 25. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van!
2010. dec. 26. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!