Mi történt nálam az etsy.com-mal?
Figyelt kérdés
Horgolós leírások vannak/voltak fent. Egyszer csak, amikor kosárba tettem egyet, valamit kiirt. Kiléptem, beléptem és eltűnt minden. Az összes kedvencem, az előzmények. Beléptem a google-val is, megvolt a 135 kedvenc, aztán ott is törlődött.
Ez még nagyjából oké. A leírások többsége ki van nyomtatva.
De ha rámegyek az emailben kapott üzenetekre, ott sem tudom megnyitni a megvásárolt leírásokat.
Mit tegyek? Azért nem kevés pénzt költöttem rájuk... 😲😢😳
2023. nov. 8. 11:29
1/2 A kérdező kommentje:
Most is lenne, ami tetszene, de hiába venném meg (a weboldalukon még lehet), hiába jön az email, amivel le lehet tölteni, valószinű azt sem engedné letölteni 🥺☹️
2023. nov. 8. 11:32
2/2 bazaltkaroly válasza:
Szerintem írj az Etsy supportjának. Nem vagyok regisztrálva, így nem tudom, hogy mi a teljes folyamat, de valahol itt lehet kezdeni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!