Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt az Ebay-vel, már...

Mi történt az Ebay-vel, már nem lehet iratmásolatok elküldése nélkül ebayezni?

Figyelt kérdés

2021 óta nem jelentkeztem be és ez fogad:

Igazolja, hogy Ön az

Úgy tűnik, hogy másik számítógépről jelentkezett be. Ellenőriznünk kell személyazonosságát. Hívjon fel minket a(z) 1-866-643-1607 telefonszámon, és adja meg a következő biztonsági kódot: 92612203012.

Rákerestem de csak angolul találok ezt azt amiben azt kell teljesíteni, hogy mindenféle személyi okmányt be kell fotózni nekik. Én csak vásároltam és most is csak böngészni akartam de ha már ilyen keményen nyomják inkább hagyom. És amúgy ugyanerről a gépről jelentkeztem be mindig ugyanez az oprendszer sőt böngésző semmi nem változott tehát ez csak egy kamuszöveg mindenképp.

2023. okt. 26. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez NEM az ebaytól jött, hanem kamu
2023. okt. 26. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Know your customer röviden KYC. Lassan minden oldalon kötelező ahol értéket lehet mozgatni, általában a terrorizmus finanszírozás megakadályozása a cél^^. Sajnos minden oldal ebbe az irányba megy, de szerencsére tudsz magadnak o iratokat photoshopolni kamu adatokkal, nekem eddig mindig elfogadták.
2023. okt. 26. 08:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Biztosan az ebaytől jön, én írom be a webcímet és az uk oldalt is próbáltam.

Igen amúgy az a vicc, hogy aki rosszándékú nyilván profin úgy hamisít ahogy akar tehát a szimpla vegzálós adatgyűjtéshez való szoktatáson, ennek a normalizálásán túl értelme szerintem nincs. Csak az döbbent meg, hogy csak vásárlóként böngésztem volna és már itt tartunk??

2023. okt. 26. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem soha nem kért ilyet az eBay, pedig én 22 éve regisztráltam és eladni is szoktam.

Igaz, nekem össze van kötve Google fiókkal, lehet, hogy azért.

2023. okt. 26. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor küldtem el az ebayt a szülőjébe, amikor nem engedett félmilliós ipari eszközt meghirdetni, mert évek óta nem adtam el semmit. Support ahelyett, hogy limitelt emelt, közölte, hogy adjam el olcsóbban. Neked is azt javaslom, hogy ne használd ezt a szennyoldalt, mert itt eladóként semmi jogod nincsen. A friss szabályzat már azt is megengedi, hogy a vásárló egy kattintásra visszakérje a pénzét, aztán hónapokig bizonyíthatja az eladó, hogy átverték.
2023. okt. 27. 01:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!