Aki nem ismerné; ChatGPT. Bármilyen kérdésre tud válaszolni. Pontos és naprakész válaszokat ad, illetve minden területben hasznos. Te ismered?
Figyelt kérdés
ma 17:48
1/14 A kérdező kommentje:
Azért írtam ezt ide le mivel sokan nem ismerik. De szerintem az egyik leghasznosabb dolog. Mesterséges intelligencia
ma 17:49
2/14 anonim válasza:
1./ A ChatGPT válaszai nagyon sok esetben nem pontosak (még a wikipedia is pontosabb).
2./ Nem mesterséges intelligencia, hanem egy nyelvi modell.
3./ Nem helyettesíti a tanulást.
3/14 anonim válasza:
Nem jó az semmire. Kódot generáltattam vele és egy esetben volt csak némi javítgatás után használható, minden más esetben kuka az egész, egy junior programozó jobban megcsinálja.
4/14 anonim válasza:
Bocs a 2-es vagyok (lemaradt a 4.)
4./ Nem naprakész, kb. 10 éve kezdték betanítani, rengeteg 10 éves infó van benne.
5/14 anonim válasza:
10 éve az openai sem létezett még, pláne a chatgpt...
7/14 A kérdező kommentje:
Egyes választ aki írta. Nen vagy elég tájokozott. Kérlek informálódj jobban mielőtt próbálnál másokat okosítani. Ezt nem bántásból mondom. A chatgpt egy mesterseges intelligencia. Abban igazad van hogy nyelvi modellre epul, viszont mesterseges intelligencia.
ma 19:01
8/14 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem helyettesíti a tanulást, semmi nem helyettesíti. Viszont az egyik legjobb eszköz a tanuláshoz.
ma 19:02
9/14 anonim válasza:
8: Azt hiszem ha onnan akarsz tanulni nagyon hamar tévúton fogsz járni. Brutális sok dologban "téved". És ha nincs elég tudásod nem tudod ellenőrizni, hogy amit ír a igaz-e vagy sem.
10/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon veszélyes, mert sokszor elkezd "hallucinálni" és totál marhaságokat ír le. Ami egy laikusnak a szép megfogalmazás miatt hitelesnek tűnhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!