Youtube érzékeli az adblock-ot ..letiltott hogy vidiket tudjak lejátszani ,kivéve ,ha engedélyezem a reklámok lejátszását..valahogy kilehet játszani?
Figyelt kérdés
van erre valami megoldás,hogy továbbra is reklámmentesen éljem a Youtube-ot?2023. okt. 26. 18:06
21/27 anonim válasza:
Nálam most ebéd után kapcsolta be a YouTube a reklámblokkoló tiltását, délelőtt még semmi gond nem volt. AdBlockot használok, de ahogy látom itt sokan a uBlock Origint ajánlják, érdemes még letölteni/megpróbálni, vagy már azt is tiltotta a YouTube?
22/27 anonim válasza:
Miért használsz te is AdBlockot? D":
23/27 anonim válasza:
Nem vagyok nagy IT zseni nem követem ezeket, nekem az összes egyforma...ált. segítséget kérek, 4-5 éve lehetett meg az AdBlock, valaki mondta, hogy az szedjem le a reklámok ellen, YouTube-on bevált, működött eddig, így nem panaszkodtam ellene.
24/27 anonim válasza:
Aki itt a reklámblokkolójáról panaszkodik, arról általában kiderül, hogy AdBlockot használ...
25/27 anonim válasza:
Adblock eladta magát, ha fizetnek nekik akkor átengednek reklámokat és mellé sokkal könnyebben ki lehet játszani.
26/27 anonim válasza:
A Youtubon bevezettek egy számlálós módszert. Ez alapjáraton a Google-s imail címedhez mér, vagy teszt módban a Google Chrome böngészőbe is képes már rögzíteni. Amikor elérsz egy limitet így leblokkol és kikényszeríti a reklámblokkoló kikapcsolását.
Jelenlegi megoldásként az a legjobb ha nem vagy bejelentkezve a gmailos email címmel a böngészőbe. Nemsokára viszont lehet ez is kevés lesz és át kell váltani más böngészőre (brave, firefox, edge) a google chrome-ról.
Reklám blokkolóként is már csak az ublock originnel - vagy a adguard-al érdemes próbálkozni.
27/27 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!