Youtube érzékeli az adblock-ot ..letiltott hogy vidiket tudjak lejátszani ,kivéve ,ha engedélyezem a reklámok lejátszását..valahogy kilehet játszani?
Figyelt kérdés
van erre valami megoldás,hogy továbbra is reklámmentesen éljem a Youtube-ot?2023. okt. 26. 18:06
11/27 anonim válasza:
Meg még szokott jönni az is hogy de sok pénzbe kerül fenntartani a Youtube-ot, szegényeknek kell a támogatás. Hadd ne kezdjem el sajnálni az Alphabet-et, leírni is hosszú lenne a rengeteg pénzbevételt hozó szolgáltatásukat. Csak hogy egyet mondjak: AdSense. Az internetes reklámok 88%-as náluk van...
12/27 anonim válasza:
Firefox + uBlock, eddig egyszer sem láttam még.
13/27 anonim válasza:
A ublock sem működik. Folyamatosan aktiválják a detektáló algoritmust, ezért nem találkozott még vele mindenki. Az algoritmus naponta többször frissül, így a jelenlegi szűrőlistás módszerekkel kijátszani nem lehet.
14/27 anonim válasza:
#13 Nem tudom, hogy te milyen uBlock Origint használsz, de még szerencse, hogy az én uBlock Origin-em ez nem tudja, mert én még mindig nem látok reklámot.
15/27 anonim válasza:
Nálam se volt semmi gond, szintén ezzel a kombinációval, pedig napi kb 10 videót nézek YT-n.
16/27 anonim válasza:
#14 Ugye tudsz szöveget értelmezni és meg tudod érteni, hogy folyamatosan vezeti be a detektáló fícsört a Youtube? Vajon miért ég a ublock csatornája, ha annyira jól működik mindenkinél? Költői kérdés volt, nem kell válaszolni!
17/27 anonim válasza:
Persze, az orrodra kötötték, hogy foylamatosan vezetik be, és valahogy pont a Chrome osokat találja be általában :D
18/27 anonim válasza:
Megszokott a Google-nél, hogy folyamatosan vezetik be az újításokat. A uBlock fejlesztői egyelőre kerülő megoldásokat javasolnak, ameddig nem találnak megoldást a problémára. Mint említettem a problémát az jelenti, hogy a szűrőlistás blokkolás nem működik, mert naponta többször frissül a detektáló algoritmus. Nincs ember, aki ingyen, bérmentve ül a gép előtt egész nap és azonnal frissíti a szűrőt, amint változást észlel. A másik probléma, hogy a frissítés sem azonnal jut el a felhasználókhoz. Röviden ezen megy most a diskurzus a csoportban. Tájékozódj, mielőtt belékötsz a másikba!
19/27 anonim válasza:
Pont ezt kéne tenned, uBlockot se egy ember frissíti, figyelnek rá elég rendesen és ugye nyílt félig, lehet saját szűrőkkel bővíteni...
20/27 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy nem dolgoznak a problémán, de egyelőre betett nekik, hogy lekövessék az algoritmust és mindezt élőben továbbítsák is a felhasználók felé. Az egész nem ér semmit, ha a szűrőlista 5 naponta frissül csak (alapértelmezés), ha viszont x percenként frissítik, akkor felesleges forgalmat generálnak. Nem tűnik jónak a szűrőlista alapú blokkolás a youtube algoritmusa ellen, más módszert meg sok időbe telik kidolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!