Csigér Alex miért kapcsolta be a csatorna tagságot ? Miért kell fizetnem, hogy megnézzem a videoit ? Miért változott meg ? Régebben jóbb volt szerintem. Ezt a videó csak a csatornatagok nézhetik meg. Miért ? Szerintem szemétség valahol.
Nem az összes videóját tette paywall mögé, csak egyes exkluzív videók fizetősek. Ez egy lehetőség és nem kötelező.
A szemétség csak nézőpont kérdése. Van akinek az a szemétség, hogy reklámot kell nézni és miért nem teljesen ingyenes az egész platform. Aki fizetőssé teszi a videót, lehet szerinte az a szemétség, hogy alig van bevétele, mert a prémiumot sem vagy hajlandó megvenni, a reklámot sem vagy hajlandó megnézni, reklámblokkolót is használsz, neki pedig nem esik elég jutalék, pedig 1 heti munkája van egy videó elkészítésében.
"miért kapcsolta be a csatorna tagságot ?"
Hogy több bevétele legyen.
Ez van. Lehet háborogni, de mindenkinek a saját döntése, hogy mit ad ingyen, és mit nem.
"Régebben jóbb volt szerintem."
Igen, régenmindenjobbvót. Régen még a kaka is illatosabb vót, és a kerítés is kóbászbó bót.
"Szerintem szemétség valahol."
Szerintem meg nem.
Egy videó mögött munka van. Sok esetben nem is kevés munka. Teljesen jogos igény, hogy a befektetett munkáért pénzt kérjen az ember. Nyilván neked meg jogodban áll eldönteni, hogy ér-e neked annyit.
Ja, hogy ingyen jobb lenne? Igen. Én is jobban örülnék, ha reggel a boltban ingyen kapnék meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!