Nem vagyok még annyi éves hogy regisztráljak a youtubra most mit tegyek?
Figyelt kérdés
a tesóm is azt mondta nem véletlenül vannak akorhatárok de engem nem érdekel!2013. szept. 1. 18:42
1/8 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérek
2013. szept. 1. 18:43
2/8 anonim válasza:
Az emberek 95%-a, akik korhatáros oldalra akarnak regelni, de még a korhatár alatt vannak, azok nagyobb életkort állítanak be maguknak. A további 5% pedig nem ért a gépekhez, és nincs annyi esze, hogy ezt megcsinálja. Te is az 5%-ban vagy.
Remélem ebből lejött neked, hogy nagyobb kort kell beállítanod....
3/8 anonim válasza:
Mert nem véletlenül vannak. A tévében sem véletlenül van ott a 12-es meg a 16-os és a 18-as karika. Lehet, hogy azt hiszed, nincs olyan hatással rád, de ez nem igaz. Ha bölcsen akarsz viselkedni, figyelembe veszed ezt. Csak mert a többiek tesznek rá magasból, nem jelenti, hogy neked is csordaszellemben követni kell őket.
4/8 anonim válasza:
Mit kér a YouTube, születési dátumot? Beírod és azt írja ki, hogy túl fiatal vagy?
Hát ha tényleg nem jut eszedbe egy triviális és pofonegyszerű kerülő megoldás erre, akkor tényleg nem vagy elég érett hozzá.
Tényleg nem véletlenül vannak korhatárok.
5/8 anonim válasza:
Két magyar példa, hogy mér van korhatár (hogy ne szülessenek ilyen szégyen videók pl.):
6/8 anonim válasza:
#5:
Jézusmária... és én ebben az országban élek... de a válasz rap kemény:D:D
7/8 anonim válasza:
Egyszerűen állítsd többre. Én is akkor regisztráltam amikor még nem voltam annyi. Nem nagy szám! Amúgy meg ha nagyon akarod azt a videót megnézni amit akarsz regisztráció nélkül is megnézed. :)
8/8 A kérdező kommentje:
már regisztráltam! köszönöm a válaszokat
2013. szept. 3. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!