Gmail esetében, miért kell reklámokat kapnom, ha fizetem az google one szolgáltatást, más nem érzi ezt szemétségnek, miért nem lehet reklámmentes a teljes szolgáltatás?
Hol látsz reklámot? Én nem látok (igaz uBlock Orogint használom).
Google One tárhelyre fizet elő, nem reklámblokkolásra, Youtube pedig teljesen más termék.
Hol kapsz te reklámot?
Az üzeneteknél! Mindig a legfelső, legelső sorokban jönnek reklámüzenetek, olyanok, akár egy e-mail. Ezeket nem is lehet kukázni a többi levéllel együtt kijelölve, kizárólag jobb oldalt a egyesével lehet kukázni őket. :-(
Ezek nem spam levelek, hanem fizetett hirdetések. Ha ráklikkelek a sor végén a ... három pöttyre, akkor ki is írja a google:
"Ez egy hirdetés. A hirdetések fizetősek, és mindig rendelkeznek „Hirdetés” vagy „Szponzorált” jelöléssel. A rangsor szerinti helyet számos tényező befolyásolja, például a hirdetői ajánlat és a hirdetés minősége. Néhány hirdetés véleményeket is tartalmazhat. A Google nem ellenőrzi a vélemények hitelességét, de ha nem valós tartalmat észlel, eltávolítja. További információ
A Gmail hirdetései sosem az e-mailek tartalma alapján jelennek meg, és nem adjuk el az Ön személyes adatait. További információkért keresse fel a Biztonsági Központot."
Olyan beállítási lehetőség nincs, hogy nem kérek ilyen reklámokat, egyesével le lehet tiltani, de semmi jelentősége, mert akkor más cég reklámja jön.
Az Adblock Plus van telepítve, de mostanában már nem képes kiszűrni a reklámokat még itt a GYIK-en sem. :(
Kipróbálom a uBlock Origin-t. Hátha...
De szerintem a gmail fiókban az nem fog változtatni semmin.
"a legfelső, legelső sorokban jönnek reklámüzenetek"
Én ilyet a freemailben láttam csak, biztos hogy nem azt használsz??? :P
"Olyan beállítási lehetőség nincs, hogy nem kérek ilyen reklámokat"
Nyilván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!