Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon nem tudom megnyitni...

Facebookon nem tudom megnyitni az üzeneteket, kiír valamit, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

"GraphQL-lekérdezés nem megengedett. "

Ezzel mit kell csináljak?

2023. okt. 22. 18:25
1 2 3 4 5
 41/46 James Todd válasza:
Nálam már működik PC-ről is.
2023. okt. 22. 20:57
 42/46 zeman.tibor válasza:
Rákattintottam a messenger mellett lévö három pontból álló négyzetre jobb gombbal,majd az elöugró ablakban lévö újratöltésre,nekem igy állt helyre.
2023. okt. 22. 21:52
 43/46 A kérdező kommentje:
Én is utálom a facebookot és az egyéb mai kütyüket, közösségi oldalakat. Nem élünk valami fantasztikus világot. De sajnos manapság elengedhetetlen az internet, közösségi oldalak használata. Ez van. Közben megjavult. A sok hűházót is felpontoztam, mert igazuk van. Meg a többieket is. Köszönöm mindenkinek a választ.
2023. okt. 22. 22:02
 44/46 anonim ***** válasza:
Megjavult
2023. okt. 22. 22:50
 45/46 anonim ***** válasza:
43 , sokunkak fontos ennyi ettől még nem vagyunk függők, én nem munkára használom, kapcsolat tartás ennyi, távolabbi emberek, család barát ezen ir, stb, nyilván kellemetlen ha nincs.. (persze pár perc/óra kibirható)
2023. okt. 23. 11:09
 46/46 anonim ***** válasza:
Meg pont akkor rossz a rendszer mikor kéne mikor irni kéne valakinek üzenetet és pont az rossz :) Ez nem függőség és soha nem is tartottam magam függőnek, de viszont néha jó nézelődni rajta mer vannak poénok, hülyeségek, zenék felrakva és ettől nem hiszem függő valaki mondjuk egy félórát netezik rajta.Gondolom a kérdező is ezér kérdezte hogy mivan mer pont használná.
2023. okt. 23. 21:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!