Facebookon nem tudom megnyitni az üzeneteket, kiír valamit, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
"GraphQL-lekérdezés nem megengedett. "
Ezzel mit kell csináljak?
2023. okt. 22. 18:25
23/46 James Todd válasza:
Ha ennyi embernél hirtelen ez a hiba lépett fel, akkor nyilván hamarosan meg is oldódik a probléma, mivel nem egyedi esetről van szó.
26/46 anonim válasza:
Én is tapasztaltam a problémát, nekem csak laptopon jelentkezik, telón működik. Okát nem tudom, de gondolom frissítenek talán valamit, aztán ilyenkor jönnek az ilyen-olyan hibák.
28/46 Bencepapa86 válasza:
Hűha... Micsoda katasztrófa... De nyugi!!! A hiba nem nálatok van, hanem annál a ........................................ Mark Zuckerberg-nél!
29/46 anonim válasza:
Nálam akkor jön elő (GraphQL-lekérdezés nem megengedett A lekérdezés nem megengedett, mert néhány mezőnél sikertelen volt a jogosultságok ellenőrzése.) amikor F5-öt nyomtam, oldalfrissítés.
30/46 anonim válasza:
Nálam is ez van.
A sok húházónak üzenem, hogy sokunknak vállalkozása fut pl. a facebook-on, nem a Gizi mamával akarom megosztani, hogy ma 3 copfot csináltam a kis Julcsikának, hanem pl. lezárni x db megrendelésemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!