Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Történni fog bármi végzetes a...

Történni fog bármi végzetes a youtube fiókommal, ha folyamatosan csak bezárom a youtube reklámblokkolókkal kapcsolatos figyelmeztetését?

Figyelt kérdés

[link]

Ma jelent meg, olyan böngészőnél is, ahol nem vagyok belépve a youtube-ra. Arra volnék kíváncsi, hogy milyen következményeket von maga után, ha simán csak bezárom.

2023. okt. 14. 05:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Emiatt ne aggódj 10-es. Eddig semmi problémát sem okozott, + olyan sokáig használtam a másikat, nem szeretnék lemondani róla, ilyenkor mindig arra kell gondolni, hogy hátha van benne valami olyan dolog ami a másikban nincs, és így, összeadódik.
2023. okt. 15. 15:23
 12/26 anonim ***** válasza:
31%
Ma az uBlock origin is elesett. :(
2023. okt. 19. 00:47
 13/26 A kérdező kommentje:

12-es, állítólag segíthet ha törlöd a gyorsítótárat és frissíted. Viszont érdemes ránézni, hogy milyen sütiket készít/használ a youtube. + azt is, hogy másik böngészőnél is ez történik e, ahol nem vagy bejelentkezve.

Én nálam még egyenlőre működőképes.

2023. okt. 19. 00:59
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

Semmi nem fog történni. Messzebbre nem mehetnek el, mert figyelmeztetésen és kis kellemetlenkedésen kívül semmit nem tudnak tenni. Legalábbis az Európai Unión belül ezért nem korlátozhatják a te fiókodat, nem zárhatnak el a publikus videók elől.

El lehet mondani, amit a videósok is elmondanak ezzel kapcsolatban, hogy a Youtube a reklámbevételekből tartja el a szervereit, ebből termel profitot, tehát megérthető, hogy ha nem nézel reklámot az olyan, mintha te nem fizetnél.

Ugyanakkor már azt is érdemes elmondani, hogy a Youtube-nak és a videósoknak a csatorna tagságokból, adományokból is folyik be nem kevés pénze.

A videósoknak ezen kívül a legnagyobb bevételei már közvetlenül a szponzorokból vannak és ehhez te mint néző, már a feliratkozásoddal hozzájárulsz, mert minél több a feliratkozója egy csatornának, a szponzorok annál többet fizetnek ki a tulajdonosának.

2023. okt. 19. 10:47
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Egész délelőtt ment a YT uBlock köszöni szépen remekül megvan, szerintem ha volt is valami ami miatt áteresztett ilyen üzenetet már foltozták is.
2023. okt. 19. 11:52
 16/26 anonim ***** válasza:
59%
Redditen azt írják igazából már megkapta a friss adatbázist, szóval csak ennyi volt a baki, hogy YT felől változott valami aztán kellett kis idő míg reagáltak rá.
2023. okt. 19. 11:57
 17/26 anonim válasza:
61%

Nekem az Ublock miatt dobálta fel az üzeneteket, majd tilotta a videókat a youtube, viszont feltettem az Adblock Plus-t és ismét lehet nézni reklámmentesen :)

Megoldás lehet még:

https://www.youtube.com/watch?v=vKBY25r1NyI

2023. okt. 21. 01:02
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
Számítógépen Operával nézek Youtube videókat. Semmilyen plugin nincs rá telepítve, csak a legújabb Opera. Se reklám, se "kapcsold ki" üzenet. www.opera.com
2023. okt. 21. 09:25
 19/26 anonim ***** válasza:
61%
Ublock Origin. Külső szűrok frissítése.
2023. okt. 21. 21:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Remélem holnap kijön valami frissítés az uBlockra, mert ma megint kiírja a hülye szöveget.
2023. okt. 26. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!