Történni fog bármi végzetes a youtube fiókommal, ha folyamatosan csak bezárom a youtube reklámblokkolókkal kapcsolatos figyelmeztetését?
Ma jelent meg, olyan böngészőnél is, ahol nem vagyok belépve a youtube-ra. Arra volnék kíváncsi, hogy milyen következményeket von maga után, ha simán csak bezárom.
12-es, állítólag segíthet ha törlöd a gyorsítótárat és frissíted. Viszont érdemes ránézni, hogy milyen sütiket készít/használ a youtube. + azt is, hogy másik böngészőnél is ez történik e, ahol nem vagy bejelentkezve.
Én nálam még egyenlőre működőképes.
Semmi nem fog történni. Messzebbre nem mehetnek el, mert figyelmeztetésen és kis kellemetlenkedésen kívül semmit nem tudnak tenni. Legalábbis az Európai Unión belül ezért nem korlátozhatják a te fiókodat, nem zárhatnak el a publikus videók elől.
El lehet mondani, amit a videósok is elmondanak ezzel kapcsolatban, hogy a Youtube a reklámbevételekből tartja el a szervereit, ebből termel profitot, tehát megérthető, hogy ha nem nézel reklámot az olyan, mintha te nem fizetnél.
Ugyanakkor már azt is érdemes elmondani, hogy a Youtube-nak és a videósoknak a csatorna tagságokból, adományokból is folyik be nem kevés pénze.
A videósoknak ezen kívül a legnagyobb bevételei már közvetlenül a szponzorokból vannak és ehhez te mint néző, már a feliratkozásoddal hozzájárulsz, mert minél több a feliratkozója egy csatornának, a szponzorok annál többet fizetnek ki a tulajdonosának.
Nekem az Ublock miatt dobálta fel az üzeneteket, majd tilotta a videókat a youtube, viszont feltettem az Adblock Plus-t és ismét lehet nézni reklámmentesen :)
Megoldás lehet még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!