Miért függeszti fel folyamatosan a fiókom?
Szóval, nem tudok létrehozni fiókot, mert nem sokkal azután fel is függeszti a facebook. Már nem tudom, hányadszor kezdem újra, mert mindig függeszti.
Most ellenvetéssel éltem, küldött sms-ben egy kódot, majd fotót kért melyet elküldtem. De megbántam! Nem-e esetleg valami csalás, mert ez már hihetetlen, hogy ennyiszer felfüggeszt, pedig semmi olyan tevékenységet nem csináltam rajta. Csoportokhoz csatlakoztam, illetve segítségkérő állatok posztjait kezdtem volna osztani.
Ami még idegesít, hogy küldtem nekik visszajelzést, nem túl kellemes hangnemben és nem valami szofisztikált stílusban. Mert már annyira feldühített ez az egész. Csak azért akartam volna egy profilt létrehozni, hogy állatos csoportokban, segítséget nyújtsak, akár csak egy megosztással is.
Lehet most ezért a durva hangnemért kértek fotót, lehet ebből bajom?
Tudom, hogy egyébként is ez a menete, kód kérés, fotó, de mivel én most küldtem fotót és telefonszámot is, nem-e ezért a durva visszajelzésért is elővesznek majd?
Nem csalás, ha akkor küldött kódot amikor kezdeményezted a belépést.
A telefonszámokat csak bérlik az oldalak/cégek a mobil szolgáltatóktól. Attól, hogy pár hónapja még csalásra használta valaki, most pedig épp a Facebook bérli a számot, attól még az biztonságos, mert normális célra használják.
Most olvastam a kommenteket, pár napja is írták, hogy csalás, mert csomagfeladás, annak érkezése, stb.
Egyébként, amit kaptam kódot erről a telefonszámról, valóban semmi jelzés, hogy a facebook küldte volna.
Itt a link a kommentekről: [link]
A facebook és társait jobb messzire elkerülni.
Hidd el, jobb az élet ezek nélkül, és rengeteg nyűgtől, adathalász és/vagy reklám uzenettől, spamtől és scamtől szabadulsz meg, ha nem használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!