A wifim folyamatosan lecsatlakozik, mit tudok tenni?
Az új albérletben lévő wifi elég gyenge, és folyamatosan eldobálja a kapcsolatot a gépem. Így inkább a korlátlan netemet használtam a telefonról (hotspottal), ami egészen eddig működött is. Az elmúlt héten viszont elkezdett szórakozni a kapcsolat, és folyamatosan ledobál. Mind a routeres, mint a telefonos hotspot is. Próbáltam váltani wifi adaptert is, ami ugyancsak működésre bírta a dolgot, de csak egyetlen napig. Két konkrét weboldal megoldásával probálkoztam:
1: [link]
2: [link]
Mondanom se kell, nem működött egyik sem.
Jelenleg a routeres wifiről írok, ami teljesen random időközönként lecsatlakozik.
Minden esetben azt írja a windows diagnosztika, hogy nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval. A hotspot néha azt, hogy nem azonosított hálózat, illetve ismeretlen hiba.
És ez szerinted mit jélent?
Csak azt jelenti hogy a tulaj jóváhagyásával szakembert _kell_ hívnod saját költségedre. Te magad nem csinálhatod.
.-.
Ha ez így lenne, nem problémáznék a wifivel.
sz*r a wifi router vagy ap
két dolgot tudsz csinálni
1. kicseréled
2. úgy hagyod és veszel egy mobilroutert és azt használod
Melyik szolgáltató?
Vodafone esetén például mindenképpen érdemes saját routert venni és a Vodafone routerét modem üzemmódba rakni, mert egy szutyok szar az egész.
Nekem is hasonló problémáim voltak a wifivel, sokszor nem osztott IP-címet, vagy csak lassan stb., saját routerrel már nincsenek szerencsére ilyen gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!