Melyik az a magyar cikk amelyik leírta, hogy miért nincs bűntudat annak számára aki illegálisan néz filmeket? Annyira emlékszem, hogy olyat is írt, hogy nem tudják elképzelni a filmet.
Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 16:05
1/10 anonim válasza:
Puzsér 2 helyen is elmondta ezt.
2/10 A kérdező kommentje:
Pontosabban?
2023. okt. 11. 16:22
3/10 anonim válasza:
A rádióban elmondta, és ez a YouTube-on is ott van, hogy őt nem zavarja az ingyenes, online tartalommegosztás, akkor sem, ha eredetileg egy fizetős tartalom a megosztott anyag.
4/10 anonim válasza:
Miután minden adathordozód után fizetsz kalóz adót, plusz geokorlát van minden tartalomra amit fizetés után elérhetnél, szerintem neked se legyen büntudatod. Mindennel azt szorgalmazzák, ha akarsz valamit lopj.
5/10 A kérdező kommentje:
Jó de ez egy írás volt, valószínűleg nem volt semmiféle Robi benne, az oldal politikai nézetére nem emlékszem.
2023. okt. 11. 16:54
6/10 anonim válasza:
Nehogy már tőlem lopja el az artisjus az adathordozó miatt kizsarolt pénzt. Kénytelen vagyok 'visszalopni'... :P
8/10 anonim válasza:
A másik, fontosabb okszerintem az, hogy amikor fizikailag lop valaki, akkor kevesebb lesz annak, akitől lopott. Ha digitálisan, akkor nem, mert a gyakorlatban ez másolást jelent.
9/10 A kérdező kommentje:
Ingyenes felhasználás engedély nélkül...
2023. okt. 11. 20:36
10/10 anonim válasza:
Tán csak nem azt akarod mondani hogy te ha bemész egy boltba nem tömöd tele a belső zsebeidet DVD-kkel..? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!