Ha már nem jelzi, hogy " Látta " akkor törölve lett az üzi!?
Facebookon írja, hogy " Látta.. ekkor vagy akkor " és az elvileg x idő múlva is ott van, akkor is.. ha már nem beszélsz az illetővel..
Szóval, ha már nem látom ott, hogy " Látta ( ekkor ) !? véglegesen törölve lett az üzenetem??
A face-n küldesz valakinek egy privát üzenetet, akkor neki van lehetősége elolvasni anélkül, hogy vissza igazolná neked, hogy ezt lásd, sikerült-e olvasnia vagy anélkül törölte vagy mi lett a sorsa.
Szóval ő el tudja olvasni, sőt meg is tudja tartani akkor is ha nem igazol vissza. Az nem jelent semmit, ha nem látod mi történt az üziddel.
Ha neked is érkezett már üzid (nyilván jött), akkor láttad, hogy van ott egy bejelölhető kocka amivel elkülheted a jelzést, hogy olvastad.
Vagy éppen elolvasod és megtartod a levelet, de nem igazolod vissza, akkor semmit nem fog tudni a feladó a levele sorsáról, pedig tényleg olvashatták is.
Értem :)
Köszönöm!!
Nem figyeltem ilyeneket általában :D
Csak rá csekkolok mindig, hogy nem - e azért nem jön válasz, mert nincsenek fent... és Feltűnt, hogy eddig ott volt ... aztán már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!