Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha már nem jelzi, hogy "...

Ha már nem jelzi, hogy " Látta " akkor törölve lett az üzi!?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem jó a kategória!!! De valaki válaszolhatna !! Köszi!!! :) :D

2016. jún. 18. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Hol látta? Nem írod, pedig nem egyformán működnek az oldalak.
2016. jún. 18. 16:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsii. face!!
2016. jún. 18. 16:32
 3/9 A kérdező kommentje:
???? :)
2016. jún. 18. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fél szavakból nem értjük egymást.. :)
2016. jún. 19. 09:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Facebookon írja, hogy " Látta.. ekkor vagy akkor " és az elvileg x idő múlva is ott van, akkor is.. ha már nem beszélsz az illetővel..

Szóval, ha már nem látom ott, hogy " Látta ( ekkor ) !? véglegesen törölve lett az üzenetem??

2016. jún. 19. 11:14
 6/9 anonim válasza:
Szerintem csak az fb-vel van a baj, nekem is sokszor ezt csinálja.:)
2016. jún. 19. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:

A face-n küldesz valakinek egy privát üzenetet, akkor neki van lehetősége elolvasni anélkül, hogy vissza igazolná neked, hogy ezt lásd, sikerült-e olvasnia vagy anélkül törölte vagy mi lett a sorsa.

Szóval ő el tudja olvasni, sőt meg is tudja tartani akkor is ha nem igazol vissza. Az nem jelent semmit, ha nem látod mi történt az üziddel.

Ha neked is érkezett már üzid (nyilván jött), akkor láttad, hogy van ott egy bejelölhető kocka amivel elkülheted a jelzést, hogy olvastad.

Vagy éppen elolvasod és megtartod a levelet, de nem igazolod vissza, akkor semmit nem fog tudni a feladó a levele sorsáról, pedig tényleg olvashatták is.

2016. jún. 21. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
A többi lehetőséget meg próbáld ki szerintem egy haveroddal. Írsz neki próba üzenetet és ő vissza jelzi, hogy olvasta. Aztán mondd meg neki, hogy most törölje. Utána megnézed, hogy mit látsz a saját felületeden.
2016. jún. 21. 08:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Értem :)

Köszönöm!!

Nem figyeltem ilyeneket általában :D

Csak rá csekkolok mindig, hogy nem - e azért nem jön válasz, mert nincsenek fent... és Feltűnt, hogy eddig ott volt ... aztán már nem.

2016. jún. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!