A google tud olvasni a gondolatainkban?
"de legalább 2 éve nem kerestem rá"
Akkor tud.
Egyébként meg használd az uBlock Origin kiegészítőt a böngésződhöz és semmiféle reklámot nem fog feldobálni.
"de legalább 2 éve nem kerestem rá"
Az lényegtelen.
A Google-t milliárdan is használhatják, képzeld el mekkora adatbázisuk lehet. Ezt a sok adatot felhasználva egy mesterséges intelligenciával meg lehet tippelni, hogy mi lesz a következő lépésed/érdeklődésed/tevékenységed, hogy milyen reklámot kell neked bedobni.
Ha mondjuk Google Chrome-ot használsz és össze van szinkronizálva a Google fiókoddal, akkor az egész böngészési előzményedet is tudják. Bár ha nincs, az se gond, mivel rengeteg weboldal használ Google-szolgáltatást, így onnan is kapják az adatokat. És egy rahedli adatot is gyűjtenek rólad:
Ne hidd, hogy nagyon egyedi az eseted, vagy nagyon egyedi vagy. Se te, se én, se senki sem az, könnyen meg tudnak minket határozni.
Az adatok szuper értékesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!