Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet rendőrségi következmény?

Lehet rendőrségi következmény?

Figyelt kérdés

Sok cracked/pirated software megosztó szerver létezik.

Mint Vaszer Edits Community vagy a Lofix szerver.

Az egyik ismerősöm is elakart kezdeni egyet de fél hogy a rendőrség emiatt kimegy és letartóztatja vagy valami. Ez a 2 discord szerver nem kis táborral rendelkezik, és ahogy olvastam a discord szabályt amit csinálnak az szabályellenes viszont a reportolással nem sokra menni + a ticket support sem annyira hasznos mivel csak akkor veszik figyelembe ha maga a DMCA jelenti és bizonyítja is hogy övé a fájl. A haverom még a fájl neveket és a text fájlt is megváltoztatta, nem tudom hogy ez alapján bárki is felismerheti hogy ki az eredeti crackelője, de én ehhez nem igen értek. Szóval röviden, ha ő feltölti a fájlokat meg minden, lehet bármi következménye mint mondjuk bírság vagy börtön, vagy a dc fogja letörli a szervert és bannolja a fiókját? Volt valakinek hasonló esete? Neten nem találtam semmit róla és a haverom aggódik.

tegnap 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha fél, aggódik, inkább ne kezdje el.
tegnap 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, de nem hallgat rám és makacs haha. Ezért jöttem érdeklődni hátha valaki ehhez jobban ért mint mi, vagy ha valaki tapasztalt hasonlót.
tegnap 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg küldd el neki ezt a két cikket, bár nem tudom pontosan mennyiben hasonló a haverod esetéhez, végülis ha jól értem, az is warez.

[link]

[link]

tegnap 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

És nyilván a haverod... Egy anonim oldalon ha segítséget kérsz miért kell "haverra" hivatkozni. Ugyanez amikor a testvér, nagybácsi, köbüki stb. akivel valami történik. Ha meg a haverod akkor meg semmi közöd hozzá. Komolyan ennyire ostobának nézel mindenkit, hogy ezt elhisszük? Miért nem lehet egyenesnek lenni?

Amúgy akár letöltendő is lehet belőle. Főleg ha még tudod is, hogy illegális amit csinálsz. És nem egy esetben még az se sokat segít, hogyha 10 000 000 VPN mögé próbálsz bújni. Ha eléri a tevékenység az ingerküszöböt akkor neki állnak nyomozni és elkapnak. Azt meg mi nem tudhatjuk, hogy mikor kezdenek el nyomozni.

Hogy a DC mit fog csinálni, mennyi idő után kapsz ban-t azt megint nem lehet előre tudni.

Ha meg élvezed, hogy tilosban járkálsz akkor viseld a következményeit.

tegnap 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!