Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Tiktoknak tényleg vége jan...

A Tiktoknak tényleg vége jan 19-től az USA-ban? És Európában? Mi lesz az eddigi videókkal pl?

Figyelt kérdés

azaz teljesen megszűnik és elérhetetlen lesz maga az alkalmazás az USA-ban vagy csak újakat nem lehet feltölteni és liveozni?

Nem tudom, jók-e az infóim, de Európában is várható bármi korlátozás?

ma 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Európában is lehet korlátozzák majd mert gazdasági érdekszféra vagyunk és ha magunktól nem is nyomás hatására később igen.

Perpillanat Európában nem fog megszűnni.

Az, hogy az alkalmazást kitiltották az USA-ból azt jelenti, hogy a szervereket nem fogják onnan elérni.

Leforditsam neked egyszerű nyelvezetre: ha megnyitod az appot nem fog betölteni semmi videót és nem fogsz tudni megosztani .

Téged ez nem érint a korábban feltöltött videókat alapból nem érintené de a GDPR miatt valószínűleg törlik az ott regisztrált profilokat.

ma 18:01
 2/5 A kérdező kommentje:

na de ha törlik az ottani profilokat, akkor miért ne érintené a korábbi videókat?

engem pont ezért érdekelne, mert ez esetben el kell kezdeni azonnali adatmentésbe minél előbb. rengeteg visszahozhatatlan video van, amiért kár lenne.

vagy az USA-ból való kitiltása az appnak azt kjelenti, hogy Európában továbbra is tudom nézni a korábbi amerekai profilok videóit? csak ők nem érik el?

ma 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:

tehát ennyit tudunk, de ebből se derül ki, az, amit kérdezek.

azaz legfőképpen, h Európából elérhetők lesznek az USA-ban feltöltött videok?

ma 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
A válaszom egyértelmű volt! Valószínűleg nem! Mivel törlik a profiljukat ezzel együtt a videóikat is adatvédelmi okokból?
ma 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenki kezdjen pánikolni! 😆
ma 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!