A Tiktoknak tényleg vége jan 19-től az USA-ban? És Európában? Mi lesz az eddigi videókkal pl?
azaz teljesen megszűnik és elérhetetlen lesz maga az alkalmazás az USA-ban vagy csak újakat nem lehet feltölteni és liveozni?
Nem tudom, jók-e az infóim, de Európában is várható bármi korlátozás?
Európában is lehet korlátozzák majd mert gazdasági érdekszféra vagyunk és ha magunktól nem is nyomás hatására később igen.
Perpillanat Európában nem fog megszűnni.
Az, hogy az alkalmazást kitiltották az USA-ból azt jelenti, hogy a szervereket nem fogják onnan elérni.
Leforditsam neked egyszerű nyelvezetre: ha megnyitod az appot nem fog betölteni semmi videót és nem fogsz tudni megosztani .
Téged ez nem érint a korábban feltöltött videókat alapból nem érintené de a GDPR miatt valószínűleg törlik az ott regisztrált profilokat.
na de ha törlik az ottani profilokat, akkor miért ne érintené a korábbi videókat?
engem pont ezért érdekelne, mert ez esetben el kell kezdeni azonnali adatmentésbe minél előbb. rengeteg visszahozhatatlan video van, amiért kár lenne.
vagy az USA-ból való kitiltása az appnak azt kjelenti, hogy Európában továbbra is tudom nézni a korábbi amerekai profilok videóit? csak ők nem érik el?
tehát ennyit tudunk, de ebből se derül ki, az, amit kérdezek.
azaz legfőképpen, h Európából elérhetők lesznek az USA-ban feltöltött videok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!