Telecom-osok, nem lett rosszabb a wifi-tek?
"nyugi, én már azon elakadtam hogy használjak saját routert :) attól miért lenne jobb?? Ha a központi egység szar, amit adtak, akkor tök mindegy a többi..."
Ha sajat routert hasznalsz, akkor a telekom egysege csak passthrough modban uzemel, nem az szolgaltatja a wifit, hanem a sajat router.
Jah.. mostmár mindenki le van pontozva.
Tudom, hogy nem erről szólt az eredeti kérdés, de a kérdező #10-es kommentjére válaszolok:
"attól miért lenne jobb?? Ha a központi egység szar, amit adtak, akkor tök mindegy a többi..."
Mert valószínűleg nem a teljes központi egység rossz, vezetéken (talán) tudná a sebességet, így saját wifivel (ami vezetéken ven a telekomos routerre, modemre, ONT-re, nem tudom mi van neked) eseltegesen lehet, hogy jobb.
Amúgy nekem is telekomos netem van... kikapcsoltam a wifi-ját, de elég idegesítőek, pár havonta visszakapcsolják kérés nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!