Miért lett sokkal rosszabb a netem?
Figyelt kérdés
egyszerűen a youtube, google és más oldalakat sokkal lassabban tölti be! a játékokban is akadok! miért lett sokkal rosszabb a netem? mit tudnék vele kezdeni?2022. ápr. 2. 10:00
1/2 anonim válasza:
Rengeteg információ hiányzik:
-Kábeles vagy Wifi?
-Minden eszköznél jelentkezik a hiba?
-Szolgáltatói eszközt vagy saját routert is használsz?
stb..
Ki kell iktatni mindent és csak közvetlenül a szolgáltatói eszközzel megnézni. Elképzelhető, hogy beszart valamelyik eszköz és ez okoz lassulást.
2/2 anonim válasza:
1-es jól leírta,én csak annyival egészíteném ki, hogy mérj egy sebességet speedtest-el,vagy valami hasonló mérővel és ha ott látszik,hogy megnőtt a ping értéke,vagy lassult a le vagy a feltöltés,akkor még érdeemes lehet a csatlakozókat is átnézni házon belül,hátha valamelyik meglazult,akkor ahogy írta,ha tudod akkor csak a szolgáltatói eszközzel mérjél,routert ha van iktasd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!