Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lett sokkal rosszabb,...

Miért lett sokkal rosszabb, kezelhetetlenebb az "új" GoogleMaps és miért nem lehet visszaállítani a régit?

Figyelt kérdés
Értem, hogy a dizájn újabb, de a fejlesztők direkt alulfejlesztenek talán?

2015. jún. 3. 12:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit értünk "új" és "régi" között? Mit nem tudsz most megcsinálni?
2015. jún. 3. 12:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Volt egy átállás, de egy ideig vissza lehetett állítani a régit. Pár hónapja, egy éve? A régi (nem tudom máshogyan írni) kezelhetőbb volt. Most pld. nem tudok 3. célállomást beállítani, és a régi, jól működő funkciók eltűntek. Aztán lehet, hogy csak én nem találom ezeket.
2015. jún. 3. 13:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak te nem talalod oket.
2015. jún. 4. 05:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy a többségnek tetszik, csak nekem nem. :))
2015. jún. 4. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Nem tudom milyen funkciokat nem talalsz de 3. celallomast itt kell berakni: [link]

2015. jún. 5. 02:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát… igen. A régi egyértelműbb volt. Pld. kiírta a benzinköltséget a kiszámított útra. Szebb volt a street view is. Itt egyedül ami tetszik az az emberke ikon, amikor megfogod a karjánál fogva és lerakod az utcára. Mókás az animációja. :)
2015. jún. 6. 03:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt sem találom, hogy hogyan lehet rövid linket kreálni, amit kimásolok és lehet küldeni. Szóval, nem lett jobb…
2015. jún. 16. 01:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Fogaskerek alul.
2015. jún. 19. 02:41
 9/12 anonim válasza:
Hová lett a sok Panoramio-s fénykép, amiket a térképen a helyekhez lehetett megjeleníteni
2015. jún. 23. 22:06
 10/12 A kérdező kommentje:

#3-as! Most akartam használni, be akartam tenni 3. célállomást, de ha tömegközlekedésre állítom, akkor nem lehet 3. célállomást betenni.

Szóval, nekem akármit mondhat xarabb lett az új, mégha már több éve is "működik".

Remélem, ezeket a "fejlesztőket" nem engedik be az autóiparba. Még talán elvennék a gázpedált és a féket, de kapna még két kereket az autó, meg egy felfelé világótó fényszórót. :-D

2015. jún. 24. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!