Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MyVIP regisztráció törlése?

MyVIP regisztráció törlése?

Figyelt kérdés
Rá találtam a régi MyVIP oldalamra, be tudtam lépni, tudna valaki linket küldeni a törléshez?
2023. szept. 12. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Belépsz, rámész az Adatlapomra, bal alsó sarokban ott a regisztráció törlése.
2023. szept. 12. 22:04
 2/4 sa Dale Cooper ***** válasza:
100%
És ha már nem él az eredetileg regisztrált e-mail cím? Merthogy oda küldik a törlési kérelemre válaszul a további teendőket.
jan. 8. 17:17
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es.. nekem sikerült nagy nehezen törölni.. nekem sem élt már az az email (mailbox) felvettem a mailbox ügyfélszolgálattal a kapcsolatot vissza kaptam az email fiókomat és úgy sikerült törölni.. esetleg opció lehet hogy megváltoztatod a myvipen az email címet egy olyanra amit használsz
jan. 13. 18:47
 4/4 sa Dale Cooper ***** válasza:

Email cím változtatáshoz is be kellene lépni a már elérhetetlen régibe.

Az ÜfSzolg. segítene benne, de minden személyes adatomat elkérnék. Tekintve, hogy anno a regisztrációnak nem volt feltétele a személyi okmányok átadása, ezt most is aránytalan kérés.

Mindenféleképpen törlés lesz, a kérdés, mennyi munkába kerül, és mivel kell érvelnem, milyen hatóságot kell felkeresnem a panaszommal, hogy elérjem, kikényszerítsem az adataim és a fiókom teljes törlését.

Remélhetőleg az ÜfSzolg. megteszi személyes okmányok átadása nélkül is.

jan. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!