Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen ismereteitek vannak a...

Milyen ismereteitek vannak a Badoo-ról? Regisztráció törlése után milyen információkat őriz? Őrzi e a match-eket, ki kivel volt párban, kivel mikor és mit beszélt, az azonosításhoz szükséges fotókat őrzi e? Milyen gyakran használjátok?

Figyelt kérdés

Pszichológus hallgatóként a Badoo-ról írom a szakdolgozatomat.

Éltek e már vissza a profilotokkal? Mit tettél ez esetben? Felejelntés esetén foglalkoztak e veled?

2021. szept. 18. 12:10
 1/2 anonim válasza:
Nem foglalkoznak kis dógokal!
2021. szept. 18. 12:12
 2/2 anonim válasza:

Én több mint 1 éve használom. Valójában alapból jó lenne,az alkalmazással csak néha volt problem,ha épp olyan kedve van nem jeleníti meg az üzeneteket (értesítésként),vagy feldobál régi embereket,akiket elhúztam vagy balra,vagy jobbra,de tényleg összeszedett azt tudom mondani a többihez képest,könnyen is kezelhető.

Ennél úgy van,hogy lehet az,hogy törlöm az alkalmazást,meg azt hiszem kijelentkezek,mert van ilyen lehetőség is,akkor ha újra letöltöm,és belépek,akkor mindent úgy találok,ahogy volt,viszont van olyan lehetőség is,hogy azt hiszem végleges törlés,akkor az egész profil törlődik,elvileg nincs adatmegőrzés. Meg van olyan is,hogy láthatatlan mód,ha pl nem akarom törölni,de ki akarok jelentkezni és nem akarom,hogy lássák a profilom addig,akkor ez így is megoldható. Ezek a match-dolgok annyiból rosszak,hogy rosszul mutatja a párbaállás dátumát,mert azt észrevettem pl akivel nem is aznap találtunk egymásra,de azt írja hozzá,hogy ,,ma találtatok egymásra",nem egyszeri eset szóval bizonytalan a többi is.

Üzeneteket szintén lehet törölni,match-eket is jelentés nélkül. A hitelesítő fotót nem őrzi,legalábbis ezt csak az appot üzemeltetők tudják,de elvileg nem. Vannak olyanok,akik kirakják azt a bolond képet,mert azt hiszik az kell profilnak,de ez már egyéni dolog:D

Még nem éltek vissza a fotóimmal,de sok kamu van az oldalon,főleg visszatérő oldalakkal találkozni. De jelentés esetén gyorsan kérik is a hitelesítést,és ha nem tudja valaki megcsinálni,akkor nem engedi használni,el is tünteti a profilt addig,vele együtt az üzeneteket (ez ugye annak lehet fura,akikkel beszélt,hogy hoppá hova lett),úgyhogy elég gyorsak.

Személy szerint majdnem minden nap felnézek,kívéve,ha ennyire sincs idő,vagy kedv,de jobb is kihagyni napokat,mert olyankor frissülnek az emberek/lehetőségek és több ,,most csatlakozott"-at ad ki,meg eléggé leszívja az ember idegeit néha:D De sokszor újítanak,ez is egy újítás,hogy ezt a profilhoz írják,nagy segítség,mert így biztos nem egy 2 éves profilról van szó,amit feldob.

2021. szept. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!